Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

VIDEO Ciprian Faraon povestește despre primul contact cu politica, în PNL: ”Aici nu funcționează lucrurile chiar așa, pot apărea oameni care să ne ia locul”

VIDEO Ciprian Faraon povestește despre primul contact cu politica, în PNL: ”Aici nu funcționează lucrurile chiar așa, pot apărea oameni care să ne ia locul”

Președintele organizației municipale Sibiu al Partidului Forța Dreptei, Ciprian Faraon, povestește într-un podcast moderat de jurnalista Doris Lupu.

Faraon a povestit despre copilăria sa, dar și despre politică, explicând cu sinceritate că e deificil să te adresezi oamenilor care s-au săturat de politicieni și mesaje populiste.

”E destul de dificil să mai faci politică astăzi, pentru că lumea s-a cam săturat de politicieni, s-a cam săturat de minciuni, de promisiuni, ori noi trebuie să avem capacitatea să transmitem mesaje și soluții către comunitatea sibiană prin care să-i convingem că noi vrem să facem politică pentru cetățean și nu pentru noi și pentru ambițiile proprii de a reuși să obținem o poziție într-o instituție publică”, a transmis Ciprian Faraon.

Fost vicepreședinte al PNL Sibiu, Faraon a descris primul contact cu organizația și a motivat și de ce a plecat din acest partid.

”Intrarea în PNL a fost un moment de maximă naivitate. Era o naivitate cumva pură, cu bune intenții. După una sau două luni de la intrarea în PNL, fiind deja într-o poziție de conducere, am considerat că trebuie să vin cu o viziune de management politic. Am crezut că pot veni cu experiența mea din mediul de afaceri, să o duc în zona politică, ca oamenii să se deschidă, să fie o organizație a comunității, să răspundă nevoilor. Am lucrat circa 2 săptămâni la program, l-am prezentat într-o ședință, toată lumea a aplaudat, excelent, însă după momentul acesta, președintele organizației mi-a spus că e super proiectul, viziune foarte bună, dar, știi , în politică nu funcționează chiar așa, pot apărea oameni care să ne ia locul. Am rămas așa... Dacă sunt alții mai pregătiți, să-i lăsăm să intre – mi s-a spus”, a descris momentul Ciprian Faraon.

”Descoperiți provocările și triumfurile pe care Ciprian Faraon le întâlnește în încercarea sa de a face diferența. Pe măsură ce navighează printre diverse obstacole, el își arată nu doar perseverența, ci și angajamentul său de neclintit de a crea un impact pozitiv asupra societății.

Nu ratați această poveste extraordinară despre reziliență, pasiune și puterea spiritului uman. Alăturați-vă călătoriei emoționante a lui Ciprian Faraon din PNL în Forța Dreptei și descoperiți în mod direct impactul remarcabil pe care l-a avut. Abonează-te acum și ia parte la această aventură palpitantă în lumea fascinantă a lui Ciprian Faraon!”, transmite Forța Democrată Sibiu pe canalul de Youtube al organizației.

Sursa foto: Captură video

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus