Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Dezbatere publică pentru planul de urbanism al zonei Flaro - Mondex de pe malul Cibinului. „Vă încurajăm să vă alăturați discuției și să contribuiți cu idei și opinii”

Dezbatere publică pentru planul de urbanism al zonei Flaro - Mondex de pe malul Cibinului. „Vă încurajăm să vă alăturați discuției și să contribuiți cu idei și opinii”

Arh. Alexandru Găvozdea anunță o dezbatere publică referitoare a planul de urbanism al zonei Flaro - Mondex de pe malul Cibinului, unde ar putea fi construit un ansamblu rezidențial nou, între străzile Popa Șapcă și Gladiolelor.

Dezbaterea publică va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 17, în amfiteatrul Facultății de Inginerie, sala IE 101, de pe strada Emil Cioran nr. 4.

„La acest eveniment veți avea oportunitatea de a participa la un dialog deschis și constructiv. Am invitat și reprezentanți ai Primăriei, membri ai Consiliului Local, Comisia de Urbanism și ai Consiliului Județean Sibiu pentru a asigura o discuție cuprinzătoare și informații detaliate despre planurile noastre de dezvoltare. Alături de mine va fi prezentă Andreea Tănase arhitect și membru fondator Sibiu2024. Vă încurajăm să vă alăturați discuției și să contribuiți cu idei și opinii pentru a modela viitorul acestei zone în beneficiul întregii comunități,” scrie Găvozdea pe pagina platformei Sibiu 2024.

La miljocul lunii septembrie, Serviciul Urbanism și Amenajarea Teritoriului din cadrul primăriei a făcut publică  intenția de elaborare a P. U. Z. C. P. „Ansamblu rezidențial cu funcțiuni complementare, amenajare drumuri de incintă și accese”, pe strada Râului, nr. 33. Beneficiar este societatea comercială Cibin Development SRL.

”Publicul este invitat să transmită observații și propuneri” se precizează în anunțul municipalității. Suprafața totală a terenului în discuție ajunge până la 60.000 de metri pătrați.

Citește mai multe amănunte în articolul de mai jos.

Schimbarea la față a Sibiului: Ansamblu rezidențial nou pe malul Cibinului, în locul fabricilor Flaro-Mondex. Pasarelă nouă propusă peste Cibin, spre Independența

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Cornelia

Acum 2 luni

Alte betoane pline de rigips in care iarna bate vantu pe la prize si inca niste sute bune de mașini care sa blocheze și mai mult toata zona? Nu vrem. Faceti parc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus