Marţi,
28.11.2023
Parțial Noros
Acum
5°C

Știrea cititorului: O bucată de metal iese din trotuar, pe strada Anton Pann. ”Mama era să rămână lată acolo”

Știrea cititorului: O bucată de metal iese din trotuar, pe strada Anton Pann. ”Mama era să rămână lată acolo”

Un cititor al ziarului Turnul Sfatului ne-a transmis luni după-masă pe adresa redacției o sesizare referitoare la o situație potențial periculoasă pe o stradă din oraș.

Pe strada Anton Pann, aproape de intersecția cu Calea Dumbrăvii, o bucată de metal iese dintr-o firidă de gaz, trecătorii riscând să se împiedice sau să se lovească.

”Mama era să rămână lată acolo”, spune cititorul Turnul Sfatului care ne-a transmis imaginile, solicitând intervenția reprezentanților primăriei.

Pentru că persoana respectivă nu știa de utilitatea aplicației Sibiu City App, reporterul Turnul Sfatului a sesizat municipalitatea cu privire la problema semnalată.

strada anton pann

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4909

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ceac Noris

Acum 1 lună

German Quality made by Bacila srl ! Bacila ala e unul dintre intelijentii din marjinime care lucreaza cu primaria si prefiertura Sibiului si nu e singurul !
Raspunde

Auditorul

Acum 1 lună

Diriginte de santier?Responsabilul Tehnic cu Executia?Adica cei platiti de noi,beneficiarii..Bun, constructorul e cum e dar cei ce verifica????????
Raspunde

Gicu

Acum 1 lună

Dăștepții zice că să caște ochii pe unde umblă și că e fix problema celui ce se împedică. Eu aș zice că nu e chiar așa, însă nu există din păcate, nici o lege care să mă susțină. Deci, care vă știți persoane în vârstă și cu probleme stați în casă, nu eșiți pe afară. Că la noi e ca la nimenea. Sunt numai capcane la tot pasul pe străzi. Așa ceva a apărut și după ultima asfaltare a trotuarului din fața spitalului județean. Acum iese un capăt de țeavă de plastic (de vreo 10 cm), numa bun să vă bulească pantofii și piciorul dacă treceți prea aproape de bordură. Evident că nu e semnalizată. Pietonul e de vină, normal. Doar e țara lu Papură Vodă sau a lucrului foarte bine făcut.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 1 lună

Fake! Nu se prea știe cu photoshop-ul "citititoru". Și uitați-vă pe unde mereți
Raspunde

Charles Ottley

Acum 1 lună

Iti dau dreptate!,,'Ierea' fierul beton de la tablitza nemaivazuta cu sponsori,disparuta de rusine,a tinichelei lu' baronananas..Ce rai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus