Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Călător prin lume: sibianca Alexa Trif își spune experiența după ce a călătorit opt luni în Asia. „Aveam nevoie de o schimbare, ca de aer!”

Călător prin lume: sibianca Alexa Trif își spune experiența după ce a călătorit opt luni în Asia. „Aveam nevoie de o schimbare, ca de aer!”

Evenimentul „Călător în lume” revine în această seară la Cafe Wien. De această dată invitată va fi Alexia Trif, care va povesti despre experiența pe care a avut-o după ce a călătorit timp de opt luni în Asia.

Marți, 10 octombrie, începând cu ora 18:30, pasionații de călătorii sunt așteptați la Cafe Wien într-o călătorie prin Emirate, India, Thailanda, Laos, Vietnam, Malaezia și Indonezia, alături de călătoarea Alexa Trif. Prin poze și povești, Alexa va povesti despre călătoria ei care nu a fost despre a alerga de colo-colo și a bifa cât mai multe țări sau obiective turistice, ea dorindu-și în cele 8 luni petrecute în Asia să-și dea voie să curgă cu viața și să îmbrățișeze cu deschidere ceea ce avea să i se întâmple.

„Simțeam că viața îmi scapă printre degete. M-am trezit într-un punct în care nu mai voiam să continui să trăiesc așa cum o făcusem până atunci și aveam nevoie de o schimbare, ca de aer! Mă săturasem să fiu într-o continuă alergătură, să n-am timp de nimic și să aștept -momentul potrivit- ca să simt că trăiesc cu adevărat”, povestește Alexa Trif.

Era o zi de toamnă când s-a hotărât să pună în aplicare gândurile nebune care îi dospeau de ceva timp în minte. Astfel, și-a luat un bilet de avion doar dus, și plecată a fost, spre Est, spre unde răsare Soarele. Planul inițial era să meargă undeva în Sudul Indiei și să experimenteze pe pielea ei cum e să trăiască o vreme într-un ashram. Însă viața a avut alte planuri cu Alexa și nu a ajuns acolo când a vrut ea, ci când a fost să fie. Văzând că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, și-a propus să lase planurile deoparte și să se arunce în necunoscut în adevăratul sens al cuvântului. A plecat singură la drum doar cu un bagaj de mână, fără să știe unde va ajunge și când se va întoarce la Sibiu.

"Îmi propun să vă iau alături de mine în această călătorie interioară care m-a purtat peste mări și țări într-un carusel de emoții, trăiri și întâmplări. După cele 8 luni petrecute în Asia, îmi doresc să împărtășesc cu voi momente, trăiri și imagini din călătoria mea. Care sper să vă fie de folos și poate să vă inspire să nu (mai) așteptați -momentul potrivit- pentru a face ceea ce simțiți. De abia aștept să ne cunoaștem/revedem!" adaugă Alexa.

Pentru că locurile sunt limitate, doritorii sunt rugați să își rezerve un loc la Cafe Wien (Pța. Huet) la numărul de telefon 0733.223.223. Evenimentul "Călător în lume" se află la a 44-a ediție, fiind organizat de către Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sparrow

Acum 1 lună

O grāmadā de pierde-varā si tocātori de frunzā la câini care o ard pe concepte zornāitoare " regāsire", " redescoperire", " interactiune" " vibe pozitiv" CE ATI SPUNE DE NISTE MUNCĀ!!!!!!! MUNCĀ ADEVĀRATĀ ! Cā dacā aiuritii āstia cu povesti, vloguri si frectii de cālātorie vor pâine, curent electric sau o plombā la dentist se asteaptā ca āia care fac chestiile astea sā MUNCEASCĀ nu sā fie plecati teleleu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus