Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Sancțiunile primite de șoferul care s-a închis în mașină și a blocat traficul pe Valea Oltului: a rămas fără permis și a fost amendat cu 2.320 de lei

Sancțiunile primite de șoferul care s-a închis în mașină și a blocat traficul pe Valea Oltului: a rămas fără permis și a fost amendat cu 2.320 de lei

Un șofer în vârstă de 25 de ani din Brăila a blocat traficul marți dupa amiaza pe Valea Oltului, închizându-se în mașină, anunță reprezentanții IPJ Vâlcea. Polițiștii au fost sesizați de drumarii care efectuau lucrări în zona Cornet. 

Actualizare miercuri ora 10.20

Tânărul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. 

Pentru depășire neregulamentară, refuz de legitimare, conducere agresivă și nerespectarea indicațiilor polițiștilor, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.320 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. 

Știre inițială. „La data de 10 octombrie, polițiștii din Vâlcea au fost sesizați de către lucrătorii de la drumuri care desfășurau lucrări în zona Cornet, județul Vâlcea despre faptul că un conducător auto a blocat traficul pe DN 7. A fost solicitat sprijinul polițiștilor din zonă, moment în care acesta s-a blocat în mașină, refuzând să respecte indicațiile polițistului ajuns la fața locului,” anunță polițiștii vâlceni. 

Polițitul a cerut sprijinul colegilor, moment în care bărbatul a plecat cu mașina,  ignorând semnalele polițiștilor, fiind oprit de către un echipaj în zona Călinești.

Întrucât bărbatul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și urmează să fie condus la sediul poliției, pentru verificări suplimentare și dispunerea măsurilor legale.

Șoferul urmează să fie testat cu aparatele etilotest si drug test.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Rezervistul

Acum 1 lună

In statul american Arkansas ( SUA) numai simplul refuz de a opri mașina la semnalele regulamentare ale polițistului se procedează la imobilizare uneori dacă respectivul sa blocat în mașină se sparge geamul folosind bastonul metalic telescopic apoi extragerea cu forța chiar prin geamuri,încătușare pe loc urmată de încarcerare apoi prezentare rapidă in fața unui judecător...Se mai adaugă alte capete de acuzare...in speta de față... fugă de la locul opririi de către polițist...pe jos sau folosind autoturismul...refuz de legitimare...obstructionare a traficului....Se dă ani grei de pușcărie ....Numai la noi polițistul trebuie să-i facă o cafea la secție individului ceraidu și scuze eventual pt neplăcerile cauzate...asta dacă nu-i dă drumul acasă procurorul sau judec corupt....
Raspunde

Bubă

Acum 1 lună

Asemenea infivizi ,ar trebuii executați urgent,nu au ce căuta pe drumurile publice!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus