Duminică,
03.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Ziua Porților Deschise la AFT Sibiu: exerciţii demonstrative, expoziţii de echipament militar și momente artistice

Ziua Porților Deschise la AFT Sibiu: exerciţii demonstrative, expoziţii de echipament militar și momente artistice

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza Ziua Porților Deschise, în 24 octombrie, între orele 10-13. Evenimentul va avea loc în cadrul activităților dedicate Zilei Armatei României și se va desfășura la sediul instituţiei de pe strada Revoluţiei, nr. 3-5.

Cei prezenți la eveniment vor putea să viziteze instituția, să participe la exerciții demonstrative și să se bucure de momente artistice oferite de muzica militară a academiei. 

 „Cu acest prilej, studenţii, instructorii militari şi cadrele didactice din academie vor pregăti, pentru toţi cei care vor dori să afle detalii despre instituţia de învăţământ superior militar sibiantrasee de vizitare a amfiteatrelor, sălilor de specialitate şi seminarii, bazelor sportive şi de instruire, exerciţii demonstrative, expoziţii de echipament şi tehnică militară şi, nu în ultimul rând, momente artistice susţinute de Muzica Militară a academiei”, transmit organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus