Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
4°C

Cine lucrează în comandamentul NATO de la Sibiu: Jana Gallova vine din Cehia și găsește „plăcerea în lucrurile simple”

Cine lucrează în comandamentul NATO de la Sibiu: Jana Gallova vine din Cehia și găsește „plăcerea în lucrurile simple”

În pregătirea operaționalizării complete, reprezentanții Comandamentul Corpului Multinațional de Sud-Est – centrul NATO de la Sibiu, așa cum este cunoscut de localnici – au demarat o campanie de promovare a oficialilor NATO care lucrează în orașul nostru.

Scopul campaniei este de a demonstra că deși vorbim despre o organizație cu peste 30 de țări membre și implicații de securitate la nivel global, în spatele zidurilor se află oameni obișnuiți, cu aspirații și pasiuni care oricare altele.

Este cazul primului oficial prezentat, maiorul Jana Gallova care a sosit la Sibiu ca reprezentant al Armatei Cehe.

”Cariera militară este o adevărată chemare și în cele din urmă îi va găsi pe cei potriviți. Este cazul maiorului Jana Gallova, care s-a alăturat Armatei Cehe cu ceva timp în urmă. Amintindu-și perioada, ea spune că alternativele erau Medicina sau Dreptul, dar o provocare din partea celei mai bune prietene a ajuns să fie admisă la Universitatea de Apărare și de atunci își servește țara și idealurile NATO”, arată oficialii Comandamentului NATO de la Sibiu.

jana gallova

Transferul la HQ MNC-SE din Sibiu este una dintre misiunile speciale din cariera Janei Gallova și, deși a lucrat într-un mediu multinațional, în Lituania și a luat parte la exerciții de certificare înainte, ea speră să beneficieze de oportunitățile de învățare și să aducă o contribuție importantă la succesul echipa din care face parte.

”În evenimentul principal al anului, exercitiul STEADFAST JUPITER 23, Jana Gallova ocupă postul de ofițer de staff fiind responsabil pentru a sprijini realizarea intenției comandantului. Oricât de solicitante ar fi poziția și programul lung de lucru, Jana este încrezătoare că echipa din care face parte își va îndeplini sarcinile și își va juca rolul în Corpul care atinge capacitatea operațională completă”, mai precizează oficialii HQ MNC-SE din Sibiu.

Într-o abordare personală, Jana este una dintre acele persoane care găsesc plăcere în lucrurile simple, „de cele mai multe ori sunt lucruri complet mici”. Când se referă la lucrurile pe care îi place să le facă după orele de muncă, ea subliniază cele două mari hobby-uri ale ei: gătitul și tenisul, dar niciunul dintre cele de mai sus nu ar avea sens fără timpul petrecut cu familia și prietenii.

Sursa foto: Facebook Headquarters Multinational Corps South-East

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

A venit tocmai din Cehia sa lupte in fieful teroristilor romani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus