Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Filmul propus de România pentru Oscar va fi prezentat la Este Filmul de Miercuri, la Centrul cultural „Ion Besoiu”

Filmul propus de România pentru Oscar va fi prezentat la Este Filmul de Miercuri, la Centrul cultural „Ion Besoiu”

Filmul propus de România pentru Premiile Oscar de anul viitor la categoria "Cel mai bun lungmetraj internaţional" - "Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii" - va fi prezentat miercuri, la Este Filmul de Miercuri.

"Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii (titlul citează un aforism de Stanislaw Jerzy Lec) e un film de gen (jumătate comedie, jumătate road-movie) despre muncă, exploatare, oboseală şi moarte. În egală măsură, e şi despre complicata problemă a construcţiei imaginilor în epoca noastră. Toate astea se află la un prim nivel, la suprafaţă, cum se spune - iar filmul nu are un al doilea nivel, e complet lipsit de profunzime", au transmis iniţiatorii proiectului Este Filmul de Miercuri.

Câştigător al premiului special al juriului la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno din acest an, filmul regizat de Radu Jude şi avându-i pe Ilinca Manolache, Ovidiu Pîrşan, Nina Hoss şi Dorina Lazăr în rolurile principale va avea proiecţia, de la ora 20,00, la Sala Mică a Centrului Cultural "Ion Besoiu".

După finalul filmului, va avea loc şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu producătorul Ada Solomon.

Preţul biletului este de 20 de lei, acesta putând să fie achiziţionat atât online, cât şi direct de la Centrul Cultural "Ion Besoiu" din Sibiu.

Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani.

Sursa foto: Pagina de Facebook ESTE Filmul de Miercuri

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1208

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus