Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Actualizare: Casă scoasă la licitație: 280 de mii de euro, cu ieșire la Șoseaua Alba Iulia. Aproape 20 de popriri, somații de plată și executări. Proprietarul susține că e ilegală

Actualizare: Casă scoasă la licitație: 280 de mii de euro, cu ieșire la Șoseaua Alba Iulia. Aproape 20 de popriri, somații de plată și executări. Proprietarul susține că e ilegală

Proprietarul imobilului, Sibian Mihuțescu, susține că procedura de licitație este ilegală, deoarece s-a înstrăinat între timp jumătate din imobil.

”Această licitație nu este legală, l-am și informat pe executorul Romulus Herlea. Jumătate din proprietate a fost vândută de mai mulți ani, există în acest sens o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă. Nu știu cum se poate vinde un imobil cu un alt prorpetar. Dealtfel, am făcut contestație în perioada reglementată de lege împotriva acestei licitații”, a precizat Mihuțescu.

Articolul inițial:

Un imobil, teren și casă e scos la licitație de executorul judecătoresc Romulus Nicolae Herlea la un preț de pornirede 280 de mii de euro.

Casa se află pe strada Grâului, la numărul 2, însă cea mai mare deschidere o are către Șoseaua Alba Iulia, fiind primul imobil de la intersecția celor două străzi.

Imobilul este grevat de nu mai puțin de 17 sarcini: contract de închiriere, somații de plată, datorii și popriri.

Astfel, în urma vânzării peste 17 mii de lei ar trebui să ajngă la Omniasig, alți 60 de mii de lei la BRD și 39 de mii de lei la Kruk România, în urma unui credit neonorat de către proprietarul casei. De asemenea, și persoane fizice trebuie să ia bani în urma vânzării casei, dar și ANAF și alți executori judecătorești.

Conform anunțului de licitație, imobilul are 1.174 de metri pătrați, iar aici este construită o casă, care, însă, nu are date suplimentare, cel mai probabil nefiind înscrisă în Cartea Funciară.

Licitația ar urma să se desfășoare în 7 noiembrie, de la ora 11.

Sursa foto: Google Maps

 

 

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 23231

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Bula

Acum 1 lună

paserea malai viseaza

Raspunde

Bravo

Acum 1 lună

Cine doreste scandal cu romii, acum e momentul. Lipseste din anunt: casa se afla in apropiere de sala de judecata a staborului tiganilor, in diagonala de casa regelui Cioaba, langa calea ferata, galagie oferita gratis de strada Alba Iulia. Pretul de pornire e prea mare. In zona se vand cu 150.000 euro. tiganul nu a fost prost cand a facut toate actele pentru care e poprita casa. Stia clar ca nu au cum sa o vanda la valoarea aia. Publicitate mascata

Raspunde

Sibianul

Acum 1 lună

Ce porci de peste 250 kg tăia ala iarna, ziceai ca sunt vitei.
Raspunde

Barney

Acum 1 lună

Din cate se poate vedea pe street view imobilul, urât și foarte prost amplasat, nu are un branșament (legal) la rețeaua de ee. Probabil ia de la un vecin. La fel nu se observă nici vreo conducta de gaze. Este clar că banii ce trebuie recuperați de la individ pot fi trecuți la pierderi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus