Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Opt pisici au fost adoptate la Ziua Adopției Pisicilor PAN. „Donațiile primite ne vor ajuta să ne ocupăm de tratamentul celor care au rămas în adăpost”

Opt pisici au fost adoptate la Ziua Adopției Pisicilor PAN. „Donațiile primite ne vor ajuta să ne ocupăm de tratamentul celor care au rămas în adăpost”

Asociația PAN - Protecția Animalelor și a Naturii şi Șura Culturală Gușterița au organizat sâmbătă, 28 octombrie, Ziua Adopției Pisicilor PAN. Opt pisici și-au găsit o casă nouă, iar sibienii au donat pentru a sprijini asociația să-și continuie activitatea.

Evenimentul organizat a avut scopul de a ajuta pisicile asociației să-și găsească o familie și a cuprins și mai multe activități interactive.

„Prima ediție a evenimentului #ZAPP din acest weekend s-a încheiat cu brio. Le mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul și s-au alăturat cauzei noastre. Am avut ocazia să cunoaștem oameni cu suflet mare, preocupați cu adevărat de bunăstarea pisicilor străzii, și mulți copii talentați.

Cifrele vorbesc de la sine: 8 pisici și-au găsit familiile perfecte și au început o viață nouă într-un loc pe care în sfârșit îl pot numi "acasă". Donațiile primite ne vor ajuta să ne ocupăm de tratamentul celor care au rămas în adăpost. Ne-ați dat speranță și motivație să continuăm! Ne vedem la următorul eveniment”, a transmis asociația pe pagina de Facebook.

Citește și: Eveniment dedicat iubitorilor de pisici, la Sibiu: tombolă, adopții libere, donații și expoziție de desene

Sursă foto: facebook: Asociația PAN - Protecția Animalelor și a Naturii

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus