Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

S-au pus în vânzare biletele pentru următorul meci pe care FC Hermannstadt îl va juca acasă cu CFR Cluj. Reducere de 50% pentru elevi și studenți

S-au pus în vânzare biletele pentru următorul meci pe care FC Hermannstadt îl va juca acasă cu CFR Cluj. Reducere de 50% pentru elevi și studenți

Pe site-ul bilete.ro au fost puse în vânzare biletele pentru meciul dintre fC Hermannstadt și CFR Cluj, care va avea loc luni, 6 noiembrie. Partida se va disputa în cadrul etapei a 15-a a campionatului național de fotbal.

Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal, începând cu ora 21:00. Sibienii pasionați de fotbal sunt așteptați în număr mare la partida în care FC Hermannstadt va întâlni campioana din ultimele cinci sezoane - CFR 1907 Cluj. Prețul biletelor pornesc de la 20 de lei, iar cel mai scump este 50 de lei.

Tribuna 1 - 50 RON

Tribuna 2 - 40 RON

Peluză - 20 RON

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

 

Totodată, în zilele următoare urmează să fie deschisă și casa de bilete, după următorul program:

Sâmbătă, 4 noiembrie: 12-18

Duminică, 5 noiembrie: 12-18

Luni, 6 noiembrie (ziua meciului): 15-20:45

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Club satesc de liga J

Acum 3 săptămâni

Dupa meciurile cu Rapid, FCSB si Dinamo, la care preturile au fost de 100 lei, sa intelegem ca mațul gros al administratiei echipei a fost umplut? Ce club si ce sponsori grohaitori!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus