Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Asociația Animal Life cere ajutor sibienilor. „O factură de la un service nu este la fel de grăitoare ca una de la medicul care a salvat un animal. Dar fără mașinile asociației nu ne putem face treaba”

Asociația Animal Life cere ajutor sibienilor. „O factură de la un service nu este la fel de grăitoare ca una de la medicul care a salvat un animal. Dar fără mașinile asociației nu ne putem face treaba”

Asociația Animal Life a postat pe pagina de facebook un mesaj prin care cere sprijinul sibienilor pentru a putea acoperi reparațiile mașinilor cu care transportă animalele salvate.

De cele mai multe ori se întâmplă ca mașinile să se strice deodată, iar din acest motiv cheltuielile cresc, iar asociația nu are banii necesari pentru ele. Tocmai din acest motiv, asociația a făcut un apel la sibienii care pot ajuta.

„Bani! Din păcate lumea noastră se bazează pe ei, iar Animal Life nu face excepție.

Pentru a putea opera, hrăni, îngriji, salva și caza sute de animale pe an avem nevoie de bani pentru a plăti chirii, impozite, salarii, contribuțiile aferente acestor salarii, gaz, curent, hrana de animale, medici și medicamente. La muntele ăsta de cheltuieli se adaugă combustibilul, asigurările, rovinietele și reparațiile pentru mașini.

Știm că o factură de la un service nu este la fel de grăitoare ca una de la medicul care a salvat un animal. Dar fără mașinile asociației nu ne putem face treaba, animalele nu ajung la medic sau în adăpost, iar intervențiile nu sunt posibile. Vă rugăm dacă puteți să ne ajutați participând la plata facturilor de reparație a mașinilor (care se strică toate deodată de obicei). Și poate cunoașteți pe cineva cu un service auto care vrea să mai facă o faptă bună și să ne ajute cu reparațiile din când în când. Mulțumim!”, este mesajul postat de Animal Life pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/ Animal Life

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Flo

Acum 3 săptămâni

Riscati sa luati amenda pt facturile publicate. GDRP
Raspunde

George

Acum 3 săptămâni

Nimic din ce e scris in facturile alea nu cade sub incidenta GDPR-ului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus