Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-1°C

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Crăciun „Johann Strauss Ensemble”. „Ne dorim ca acest concert să aducă magia sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor”

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Crăciun „Johann Strauss Ensemble”. „Ne dorim ca acest concert să aducă magia sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor”

Sibienii sunt invitați la concertul prin care instrumentiștii din toată lumea reuniți în cadrul orchestrei „Johann Strauss” vestesc venirea unui nou Crăciun. Este pentru al 15-lea an când orchestra dirijată de carismaticul Russel McGregor concertează la Sibiu.

Concertul de Crăciun de anul acesta este programat în seara zilei de vineri, 15 decembrie 2023, pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu. Russel McGregor, concert-maestrul orchestrei Palatului Schönbrunn, vine în orașul de pe Cibin atât însoțit de instrumentiștii din toată lumea reuniți în cadrul Johann Strauss Ensemble, cât și de soprana Paula Jeckstadt și de tenorul Michael Havlicheck. 

Prin urmare, de la celebrele compoziții muzicale semnate de Johann Strauss I și II la operele compozitorilor Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik, până la celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach, repertoriul concertului de la Sibiu va fi completat prin recitalurile sopranei Paula Jeckstadt și ale tenorului Michael Havlicheck, printre cele mai aplaudate voci de operă a momentului pe scenele din Austria și Germania.

Prețul biletelor este cuprins între 150 și 180 de lei, în funcție de locul ales în sală.

Biletele se găsesc la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, din strada Emil Cioran, nr. 1 A, deschisă de marți până vineri, între orele 14:00 – 22:00, și sâmbătă – duminică, între orele 11:00 – 22:00.

„Suntem mândri să sprijinim evenimentele culturale care aduc valoare și diversitate”

Unul dintre partenerii principali ai Concertului de Crăciun de la Sibiu este BRD. Reprezentanții instituției bancare au decis să își sporească susținerea față de evenimentele care au plasat Sibiul pe harta culturală.

„Când ne gândim la evenimentele culturale care au loc în orașul nostru și la susținerea financiară pe care o acordăm, dorim să arătăm angajamentul nostru de durată față de comunitatea sibiană și aprecierea noastră pentru cultura și valorile locale. Cu fiecare an care trece, suntem mândri să sprijinim evenimentele culturale care aduc valoare și diversitate în Sibiu și să contribuim la promovarea orașului ca un centru cultural de renume în România. Ne gândim în primul rând la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, care a dobândit o recunoaștere mondială, dar și la celelalte proiecte culturale pe care le sprijinim și care aleg să se oprească și la Sibiu: turneele Stradivarius sau Sonoro Conac, expoziții din cadrul platformei de artă și știință Neo Art Connect, Violoncellissimo, Orgile României etc”, arată Patric Popovici, Director Grup Retail BRD Sibiu.

În fiecare an, Johann Strauss Ensemble concertează la Sibiu cu casa închisă

Implicarea BRD în viața culturală a Sibiului vine în contextul în care, reprezentanții băncii subliniază elementele care creionează o imagine distinctă a orașului. „În viziunea BRD, Sibiul se remarcă pe harta României prin bogăția sa istorică, arhitecturală și culturală. Orașul nostru este celebru pentru centrul său vechi bine conservat. De asemenea, Sibiul găzduiește numeroase festivaluri de renume internațional, expoziții de artă, evenimente culturale și concerte de calitate. Atmosfera cosmopolita, diversitatea culturală și spiritul comunitar al sibienilor fac din acesta un loc unic în România. Susținem aceste elemente deosebite și considerăm că acestea pun în valoare Sibiul în mod excepțional”, spune Patric Popovici.

„Mesajul BRD pentru spectatorii Concertului de Crăciun al Johann Strauss Ensemble este unul de bucurie, frumusețe și comunitate. Ne dorim ca acest concert să aducă magia sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor participanților. Vrem ca oamenii să se bucure de muzica minunată și de atmosfera festivă, să se simtă uniți cu familia și prietenii lor și să înceapă sezonul de sărbători cu sufletul plin de bucurie. Suntem onorați să fim partenerii acestui eveniment și să contribuim la aducerea acestei experiențe deosebite în Sibiu”, Patric Popovici, Director Grup Retail BRD Sibiu

 

Parteneri principali:

 

Sponsori

 

Colaboratori

 

Concert recomandat de Turnul Sfatului

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Gogu

Acum 3 săptămâni

Iar va fi plin de snobi!
Raspunde

Bula

Acum 3 săptămâni

dar fara manelisti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus