Duminică,
03.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Bubuitură puternică auzită în Cartierul Arhitecților, pericol neconfirmat de autorități

Bubuitură puternică auzită în Cartierul Arhitecților, pericol neconfirmat de autorități

În cursul serii de vineri, 10 noiembrie, în jurul orei 22.00, mai mulți locuitori din Cartierul Arhitecților au sesizat o bubuitură pe care au descris-o ca fiind puternică, fără ca cineva să-i cunoască sursa. Au fost și persoane din Vasile Aaron care spun că ar fi auzit acel zgomot puternic zgomotul. Autoritățile sibiene, însă, spun că nu s-a primit niciun apel pe numărul de urgență în acest sens.

Zeci de mesaje au fost postate pe pagina de socializare a Carterului Arhitecților în care se vorbește despre un zgomot puternic, însă nimeni nu-i cunoaște proveniența. Mai mult, unele persoane au sesizat fum, sau „o lumină”, supă sau în timpul zgomutului. 

„Bună seara! Ați auzit și voi bubuitura aceea imensă? Oare știți ce s-a întâmplat?”, „Pot să zic cu siguranță că nu a sunat a petardă...s-a auzit tare rău.” „Nu știu ce să zic noi eram afară pe balcon, după ce s-a auzit bubuitura imediat a și ieșit un fum după!”, „S-a auzit tare și la noi, în Vasile Aaron”, „Pe Tiberiu Ricci s-a auzit destul de puternic”, „Știți la ce bloc s-a produs explozia???”, „Nu cred că știe momentan nimeni, dacă s-a auzit până pe Doamna Stanca înseamnă că a fost ceva puternic”, sunt doar o parte dintre mesaje.

Au fost persoane și de pe alte străzi din cartier care au confirmat zgomotul. 

Autoritățile din Sibiu nu confirmă pericolul

Nicio autoritate din Sibiu nu confirmă pericolul. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ), cei ai Inspectoratului pentru Situații e Urgență (ISU), cei de la Ambulanță spun că nu au primit niciun apel prin 112 în acest sens.

„Nu a fost niciun apel pentru o explozie nici în Cartierul Arhitecților, nici în altă parte a orașului”, spune purtătorul de cuvânt al Ambulanței.

De asemenea, în programul tragerilor în poligonul de la Poplaca, valabil pentru luna noiembrie nu apare un astfel de exercițiu în ziua de 10 noiembrie.

Astfel, sursa zgomotului puternic rămâne neidentificată. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Carcotel

Acum 3 săptămâni

Bai ce stire, ca s-a auzit o bubuitura intr-un cartier marginas al....Cinsadiei. S-o fi prabusit un OZN acolo pe camp.

Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului licențios

Raspunde

Gheo

Acum 3 săptămâni

o fi gatit o olteanca fasole

Raspunde

Co

Acum 3 săptămâni

Să fie petarde? Unii se pregătesc de revelion!

Raspunde

Adi

Acum 3 săptămâni

Posibila o explozie a unui meteorit, daca sa văzut și lumina

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus