Marţi,
28.11.2023
Innorat
Acum
5°C

Proiectul a doi tineri din Sibiu, de Crăciun: să transforme o mașină cu remorcă într-o sanie trasă de reni și să împartă cadouri celor nevoiași. „Vrem să transmitem o energie unică”

Proiectul a doi tineri din Sibiu, de Crăciun: să transforme o mașină cu remorcă într-o sanie trasă de reni și să împartă cadouri celor nevoiași. „Vrem să transmitem o energie unică”

Crăciunul se apropie, iar doi tineri din Sibiu, Laurențiu Mihai, și prietena sa, Alexandra, își doresc să vină în sprijinul celor nevoiași din Sibiu printr-o idee inedită. Cei doi, ajutați și de alți prieteni, au în plan decorarea unei remorci legate după o mașină, imitând o sanie trasă de reni, care să fie încărcată cu mai multe cadouri pe care le vor împărți oamenilor străzii, dar și familiilor nevoiașe.

Laurențiu este editor foto video, iar la final va realiza un videoclip de tip cinematic care va surprinde reacțiile oamenilor care vor primi cadourile. Ideea acestui proiect i-a venit anul trecut, dar anul acesta a reușit să prindă contur.

„Cu acest proiect vrem să transmitem o energie unică oamenilor, să inspirăm oamenii să fie mai buni în perioada sărbătorilor și de ce nu, să facă chiar și ei o faptă bună. Ideea a pornit anul trecut. Nu s-a mai realizat anul trecut pentru că proiectul trebuia să fie realizat cu cel mai bun prieten al meu. El a avut însă ceva probleme de sănătate și am amânat.  

Anul acesta echipa este formată din mine și prietena mea, Alexandra, și doi trei prieteni, care mă ajută. Ideea în sine este să decorăm o remorcă trasă de o mașină care să imite o sanie trasă de reni. Pe mașină avem de gând să punem și un brad care să fie iluminat, nu o să circulăm cu el prin oraș, doar pe o stradă pentru a filma câteva cadre”, a spus Laurențiu pentru Turnul Sfatului.

La cine ajung cadourile

Remorca va fi decorată cu hârtie cu design de Crăciun și o să fie deschisă pentru ca micile cadourile să se poată observa. Pungile vor conține dulciuri și haine și vor fi împărțite oamenilor străzii și familiilor nevoiașe din Sibiu.

„Ne propunem să găsim câteva familii nevoiașe care au nevoie de sprijinul nostru, dar și oameni de pe stradă fără adăpost”, a mai spus acesta.

Clip video cu reacțiile oamenilor

După această activitate, Laurențiu își dorește să realizeze și un scurt film în care să surprindă reacțiile oamenilor.

„Cinematicul vreau să fie filmat în ziua de 24 decembrie. O să filmăm exact când împărțim cadourile, în mare parte o să fie surprinsă mașina și momente care să stârnească emoții”, a mai spus acesta.

Detalii despre evoluția proiectului puteți afla pe pagina de instagram a lui Laurențiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ovidiu Oanta

Acum 2 săptămâni

Sigur este din VL daca a pus poza cu BMW :)))))))
Raspunde

Militanti HAUR

Acum 2 săptămâni

Oare nu pot trai normal, trebuie sa cerseasca atentie?
Raspunde

Jean de Esseintes

Acum 2 săptămâni

Dau dulciuri la oamenii străzii pentru că drogurile le păstrează pentru voi, așa e? :))) Ei oricum și-au luat porția
Raspunde

Un cititor

Acum 2 săptămâni

E plină lumea de tăietori de frunze la câini.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 săptămână

Chiar da :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus