Joi,
30.11.2023
Innorat
Acum
1°C

Au fost testate luminile Târgului de Crăciun. „ Vom avea cu toții sărbători magice”

Au fost testate luminile Târgului de Crăciun. „ Vom avea cu toții sărbători magice”

Se fac ultimele pregătiri înainte de inaugurarea Târgului de Crăciun de la Sibiu. Marți seară a fost aprinsă plasa de lumini, precum și luminile de pe brad, pentru a verifica dacă funcționează.  

„Aseară am testat luminile din Piața Mare și vă putem spune de pe acum că vom avea cu toții sărbători magice,” scriu pe facebook organizatorii Tărgului de Crăciun.

Luminile de deasupra Târgului de Crăciun din Sibiu, precum și bradul vor fi aprinse vineri, 17 noiembrie, de la ora 19

Pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență cât mai diversă, organizatorii au gândit un mix variat de produse, de la cadouri extrem de variate până la cele mai delicioase mâncăruri și băuturi de sezon. Expozanții au fost încurajați să caute și să găsească soluții de aprovizionare sustenabile și accesibile și au fost consiliați, pe baza experienței evenimentelor anterioare, pentru a găsi produse la diferite nivele de preț, tocmai pentru ca absolut orice vizitator al Târgului de Crăciun din Sibiu să găsească ceva pe gustul său și pe măsura buzunarului. 

Citește și Noutatea din acest an de la Târgul de Crăciun: se extinde în curtea Palatului Brukenthal. „O alternativă la forfota publicului din Piața Mare”

Noutatea din acest an este extinderea în curtea Palatului Brukenthal, într-un spațiu gândit ca o „alternativă la forfota publicului din Piața Mare,” după cum spun organizatorii. 

„Această nouă locație este gândită pe post de alternativă la forfota publicului din Piața Mare, un loc potrivit pentru momente în care liniștea și relaxarea au prioritate, fie pentru a ne reîncărca energia sau pentru a celebra o zi plină pe care o lăsăm în urmă. Acest loc trebuie sa ajungă, în timp, unul dintre “cele mai magice locuri de pe pământ” în perioada Sărbătorilor,” transmite sursa citată, printr-un comunicat de presă. 

Invitați în acest nou spațiu sunt expozanți cu articole handmade, patiserii deosebite din Sibiu și Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentați, iar experiența culinară a acestei extensii a Târgului de Crăciun „se anunță de excepție”. Pe scurt, oferta gastronomică și cea artizanala sunt în maximă concordanță cu spațiul care găzduiește acest eveniment. 

Nici muzica nu va lipsi din curtea Palatului Brukenthal, unde pe scena amplasată acolo vor urca rând pe rând Andi Moisescu, DJ Antenna, DJ Vasile, Nopame și alte formații de jazz, DJ-i de electro funk, sau artiști în muzica clasică.

foto Târgul de Crăciun/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Unul

Acum 2 săptămâni

Ar fi bine dacă anul ăsta antiromânii care au fost impuși să conducă orașul nu și-ar mai bate joc de sărbătorile de iarnă ale majorității românilor creștini ortodocși, stingând luminile și despodobind orașul imediag după ce închid dughenele din iarmarocul organizat în postul Crăciunului. Fac asta imediat după anul nou, când sărbătorile de iarnă ale românilor durează până la Sf. Ioan. Altfel, cred că un Crăciun cu produse handmade in China, cu șobolani, molan fiert și specialități tradiționale din Metro, în noiembrie, trebuie să fie ceva de vis. Vis urât, dar totuși vis. Oricum, ceva greu de crezut că există în lumea reală. :-)

Raspunde

Gheo

Acum 2 săptămâni

Mai du-te la un psycholog

Raspunde

Ba du-te tu, Gheo!

Acum 2 săptămâni

Du-te tu, Gheo! Psihologii te pot învăța și să fii tolerant față de cei care au valori creștine ortodoxe, umane și care sunt majoritari în Sibiu.
Raspunde

Pușcașu Marin

Acum 1 săptămână

Ești un postac prost, stai singur în adăpostul tău fără lomină
Raspunde

Cornel Srl

Acum 2 săptămâni

* Acest mesaj a fost șters deoarece, în opinia noastră, incită la ură pe criterii etnice.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus