Duminică,
03.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Jurnaliștii din Arad după ce au însoțit UTA la Sibiu: ”De la penibilitate la civilizație”. ”La noi nu există așa ceva”

Jurnaliștii din Arad după ce au însoțit UTA la Sibiu: ”De la penibilitate la civilizație”. ”La noi nu există așa ceva”

Jurnaliștii arădeni s-au arătat uimiți de calitatea gazonului Stadionului Municipal din Sibiu, de instalația de nocturnă, felul în care arată detaliile de la masa presei și de toalete și vestiare.

”Stadionul „Municipal” din Sibiu arată foarte bine. Are și minusuri, deoarece trăim în România, iar cu asta am spus totul, dar nu se compară cu Arena „Francisc Neuman”. Este incredibilă diferența dintre cele două stadioane. Știm, toată lumea va spune că diferența e la preț, de două ori și jumătate mai scump. Însă, nu întotdeauna banii fac totul”, scriu jurnaliștii de la Aradon.

UTA a jucat la Sibiu, luni 13 noiembrie, partida pierdută cu Oțelul Galați, 2-4, însă jurnaliștii arădeni prezenți la meci au fost impresionați de ce au văzut la stadion.

”Despre gazon nu are rost să vorbim, la Arad e penibil, la Sibiu, excelent. Zona VIP, la fel, o diferență ca de la cer la pământ. Vă spunem doar că sunt 250 de locuri, toate cu fotolii și 10 loje de câte 8-10 locuri, toate dotate cu televizoare de ultimă generație, frigider și tot ce au nevoie cei care închiriază o astfel de lojă. Probabil, datorită prețului mai mare, cei de la VIP au și o terasă imensă, la „Francisc Neuman” neexistând așa ceva. Căile de acces sunt, atât la VIP cât și în sectorul rezervat presei, din nou, din altă eră. Probabil, tot din cauza banilor. La Arad am găsit și lanțuri la intrarea mass-media, nu mai vorbim despre condițiile de lucru ale jurnaliștilor. Ne oprim aici, nu vrem să mai vorbim despre parcare (subterană la Sibiu), inundații în vestiare, mirosuri, altele și altele, pentru că prea am face Aradul de râs. Și încă ceva: stadionul din Sibiu are doar 2000 de locuri în plus față de cel din Arad”, scrie Aradon.

Au fost impresionați și de nocturna cu LED-uri, dar și de jocul de lumini.

”Două vorbe și despre nocturnă. Una cu LED-uri, care oferă facilitatea de a avea o lumină ambientală înainte de sosirea spectatorilor în stadion. Sibienii au folosit un joc de lumini precum pe marile stadioane ale lumii. La Arad nu există așa ceva”, a mai scris ziarul arădean.

Stadionul din Arad a fost construit pe parcursul a cinci ani, costurile totale ajungând la 14 milioane de euro, au transmis autoritățile locale. Noul stadion „Francisc Neuman” a fost inaugurat în 2021.

Întreg bugetul pentru construcția arenei a fost asigurat din fondurile publice ale municipalității, la fel ca în cazul Municipalului din Sibiu.

Acesta din urmă a costat 40 de milioane de euro și a fost inaugurat în decembrie 2022.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Unul

Acum 3 luni

Și noi, Sibienii, ar trebui să fim mulțumiți că niște ziariști din Arad s-au simțit bine la lojile VIP, în stadionul FC hermanștat, unde primăria antiromânească, împreună cu firmele mafioto-securiste, au furat 220 de milioane de lei din bugetul public al Sibiului? Asta când nu există școli și grădinițe în oraș, de invață copiii în schimburi ca-n fabrică? Nici parcări subterane, nici spații verzi și locuri de joacă între blocuri, nici transport public eficient, nici bun simț cu bâlciul "de Crăciun" din noiembrie în post, nici minim de respect pentru sărbătorile de iarnă ale românilor, că despodobesc orașul înainte de Sf Ioan, când încheie românii ortodocși sărbătorile? Dar vor să ne mândrim prostește că ne-au lăudat niște ziariști din Arad și să le mai acceptăm mizeriile și hoțiile! Ce conducere jegoasă, antiromânească, îi este impusă Sibiului de atâta amar de vreme!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus