Duminică,
03.12.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

 Au fost identificați criminalii din Dosarul Kreiner. ”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă”

 Au fost identificați criminalii din Dosarul Kreiner. ”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă”

Procurorii sibieni au anunțat în această seară că s-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă. Cauza nu se va judecă astăzi fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora”, anunță purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procuror adjunct, Mihaela Ruginosu.

Citește și: 

Dosarul Kreiner: Bărbatul din Timiș, arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de favorizarea făptuitorului

Femeia care a închiriat apartamentul folosit de cei trei criminali și de bărbatul care i-a găzduit în județul Timiș, deja reținut de polițiști, nu va primi citație.

”Din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor. Ca atare procurorul va decide măsurile față de această după completarea probatoriului”, a mai precizat procurorul sibian.

Criminalii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificați, după ce polițiștii, fiind vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Procurorii au indicii că aceștia au plecat din țară la scurt timp după jaf.  

Bărbatul adus ieri aseară la Sibiu din Dolj a fost eliberat. „Din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor”

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunțat vineri dimineață că persoana care a fost adusă ieri seară, la Sibiu, cu mandat de aducere din Dolj și audiată apoi de procuror, a fost eliberată. 

„Din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor,” transmite Mihaela Ruginosu, prim procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Și reprezentanții IPJ Sibiu anunță că bărbatul adus aseară în Sibiu, după ce a fost reținut în județul Dolj a fost eliberat.

”Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți  de comiterea  infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. 

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. 

Continuăm cercetările în vederea coroborării  tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. 

Cercetările în acest dosar continuă”, anunță IPJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 2 săptămâni

Se aresteaza la cacealma...
Raspunde

Muresan

Acum 1 săptămână

Povesti ardelenesti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus