Miercuri,
06.12.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Angajații Ambulanței Sibiu protestează alături de liderii de sindicat care au intrat în greva foamei. SAJ Sibiu: „Cetățenii nu vor fi afectați”

Angajații Ambulanței Sibiu protestează alături de liderii de sindicat care au intrat în greva foamei. SAJ Sibiu: „Cetățenii nu vor fi afectați”

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Sibiu anunță că se vor alătura protestelor începute la nivel național, dar fără a afecta activitatea curentă. În acest context, ei transmit sibienilor că nu vor avea de suferit în urma protestelor. Ambulanțele care vor merge la cazuri vor afișa un mesaj prin care se indică protestul. 

Ioan Voicu, liderul de sindicat la nivel de Federație a întrat de astăzi, 21 noiembrie, în greva foamei. I s-au alăturat mai mulți lideri sindicali din organizațiile județene. Decizia a fost luată în urma votului din Camera Deputaților din data de 20 noiembrie, „vot care nu a recunoscut condițiile deosebite de muncă din cadrul Serviciilor de Ambulanță din România și din cauza nerezolvării problemelor cu care se confruntă personalul din cadrul Serviciilor de Ambulanță”, transmit reprezentanții acestui serviciu. 

Astfel, în mai multe județe din țară sunt organizate proteste în care membrii de sindicat FNSAR vor picheta sediul instituțiilor. SAJ Sibiu se alătură acestui demers, însă în momentul de față activitatea nu va fi afectată. 
„Pe toată durata protestului, toate ambulanțele aflate în misiune vor purta afișul - Protest Național. Vă informăm că toate echipajele își vor desfășura activitatea normal. Cetatenii nu vor fi afectați de acest protest național. La Sibiu, angajații nu vor picheta instituțiile județene din cauza timpului scurt de la informare, dar toate ambulanțele vor purta afișe cu Protest Național, după cum am informat și vom fi alături de colegii noștri care au intrat în greva foamei”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu. 

De asemenea, aceștia transmit că sunt semnale care arată că mai mulți sindicaliști vor intra în greva foamei. 

Foto principală: Sindicaliștii care au intrat, la nivel național, în greva foamei

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 660

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus