Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
4°C

Ai un telefon Samsung? Iată ce accesorii îți poți achiziționa!

Ai un telefon Samsung? Iată ce accesorii îți poți achiziționa!

Telefonul a devenit un obiect indispensabil. Dacă înainte era folosit doar pentru a comunica la distanță, acum putem spune că este un mic computer personal, care conține numeroase informații și aplicații. Pentru a-l proteja sau pentru a înlesni utilizarea lui, putem achiziționa diferite accesorii, în funcție de necesitate sau în funcție de preferințe.

  • Încărcător

Este clar că încărcătorul este un accesoriu indispensabil. La achiziționarea telefonului, este inclus în pachet și un încărcător. În caz că pierdem acest încărcător sau să se întâmplă să sufere defecțiuni, putem achiziționa altul și separat. Pe altex.ro, găsești încărcătorul Samsung de care ai nevoie, la preț avantajos. Pe lângă încărcătoarele de rețea, găsești pe site și încărcătoare auto.

O idee bună ar fi să ai cel puțin două încărcătoare de rețea pentru telefon, unul care să stea acasă și unul care să fie în bagajul de mână.

 

  • Husă

Pentru siguranța telefonului, încă de la primele utilizări trebuie să folosim husă de protecție. Se poate întâmpla oricând să ne scape telefonul pe jos sau să-l izbim de ceva din greșeală. Pentru a nu suferi zgârieturi sau spargeri a căror reparație ar fi foarte costisitoare, se recomandă utilizarea unei huse de protecție. Există o mare varietate de modele, din care putem să alegem ținând cont de tipul husei, materialul din care este confecționată, culoare și preț. Există huse tip carcasă, cele mai populare, huse tip flip cover, huse tip pouch, sau huse tip banderolă, destinate iubitorilor de sport.

 

  • Folie de ecran

Pentru o protecție avansată, folia de ecran este accesoriul ideal, foarte cerută și utilizată în ultimul timp.

 

  • Căști

Într-o lume în continuă mișcare, în care tehnologia ocupă loc fruntaș, căștile sunt foarte populare și utile. Le folosim atunci când mergem pe stradă, când mergem cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina personală. Pentru a asculta muzică sau pentru a vorbi la telefon mai comod. Căștile sunt foarte utile și pentru persoanele care fac sport, fie că fac fitness la sala de sport, fie că aleargă sau se plimbă prin parc. Mai pot fi folosite acasă, când dorim să ascultăm ceva și să nu îi deranjăm pe ceilalți.

Există mai multe tipuri de căști, din care putem alege în funcție de necesități: căști cu fir sau căști fără fir (wireless). Există căști in-ear (în ureche, model clasic), căști on-ear (se fixează pe pavilionul urechii), căști over-ear (peste ureche, acoperă întreg pavilionul urechii, pentru cea mai bună experiență acustică).

  • Baterie portabilă

Bateria portabilă este un accesoriu foarte important, în special pentru cei care sunt frecvent plecați la drum. Este gadgetul salvator pentru orice moment, cu ajutorul căruia îți poți încărca simplu și rapid telefonul.

Așadar, pentru a te bucura cât mai mult timp de telefonul tău preferat și pentru a profita la maxim de toate utilitățile lui, achiziționează accesoriile potrivite. Astfel, îți poți ușura viața, îți poți desfășura cu mai multă ușurință activitățile zilnice sau pur și simplu poți să te bucuri de un telefon în propriul stil.

Sursa foto: pixabay.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3046

Sus