Duminică,
14.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Candidat la primăria Sibiu: ”Vă pot asigura, Aqua Park-ul nu va fi construit sub actuala conducere a primăriei. Nu se dorește în realitate a fi construit”

Candidat la primăria Sibiu: ”Vă pot asigura, Aqua Park-ul nu va fi construit sub actuala conducere a primăriei. Nu se dorește în realitate a fi construit”

Ciprian Faraon, candidat din partea Forța Dreptei la postul de primar al Sibiului, a declarat într-o conferință de presă organizată joi că aproximativ 40% din proiectele anunțate de municipalitate pentru anul 2024 sunt în faze atât de incipiente încât au slabe șanse să ajungă să fie implementate.

Exemple în acest sens sunt modernizarea pieței Cibin sau noul aqua park.

”Suntem încă la stadiul de documente tehnico-economice pentru modernizarea pieței Cibin, care lasă mult de dorit din punct de vedere al funcțiunilor și esteticului. Și multe altele. Sunt șase etape prevăzute de lege în derularea unui proces investițional. Știți unde suntem noi cu circa 40% din proiectele bugetate pentru 2024? La început de etapă a doua. Ce șansă au să nu treacă în următoarea etapă? Pentru foarte multe dintre ele foarte mare! Eu vă pot asigura de un lucru, Aqua Park-ul nu va fi construit sub actuala conducere a primăriei Sibiu, și nu pentru că avem un an electoral și ar putea aduce schimbări la conducerea primăriei, ci pentru că nu se dorește în realitate a fi construit.

Conducerea primăriei nu va îndrăzni să creeze concurență mediului privat, pentru că acel mediu privat a fost și este un partener de încredere al primăriei. Nimic grav în acest lucru, dar măcar să nu mai fie folosită această intenție de dezvoltare a Aqua Park-ului ori de câte ori vin alegerile și în final nu se face niciodată nimic. Tot la nivel de studii vor rămâne, sau în cel mai bun caz vor depăși această etapă, însă fiind o investiție mare, nu vor identifica finanțări nerambursabile pentru acest proiect. Și se blochează!”, a declarat joi Ciprian Faraon, candidat la primăria Sibiu.

Faraon propune un parteneriat public-privat pentru construirea aqua park-ului, primăria să construiască baza, iar un administrator din mediul privat se ocupă de el, în baza experienței dovedită în domeniu.

Citește și:

Stadion, AquaPark, Centru SPA: A fost aprobat PUZ-ul pentru viitoarea zonă verde, de agrement și de sport din Câmpușor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

As inlocui ''...la postul de primar al Sibiului...'' cu ''... in functia de Primar al Sibiului...''.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Canaris

Acum 1 lună

Adică domnul primar.... Că după sondajul vostru ăsta i primarul... La mare distanta de toți ăilalți.... Sper să l vadă sondajul și... Am vrut să zic persoana care i alintata cu numele unui faimos fotbalist de la Steaua... Poate renunță... Da cum faceți voi ăștia de dreapta de aveți cel puțin doi candidați? Vă concurati între voi? Alde Cibu ar trebui să renunțe.. Ecce hommo!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eu cu cine votez

Acum 1 lună

Faraoane,pari a fi băiat din popor .Poate ne scoți și pe noi din spiritul asta arogant și "intreprinzator" al doamnei ce populează biroul Primarului Sibiului și ieși printre noi sa te cunoaștem și cine știe poate te și votam!
Raspunde

Pastor marginas

Acum 1 lună

Decat Cora Fodoristan, ORICINE, dar absolut ORICINE merita mai mult "fotoliul" de primar. Daca sondajul de pe site reflecta cat-de-cat realitatea, se pare ca baietul asta este favorit. In definitiv, nu e deloc rau, aviz pentru "aia care nu stiu cu cine sa voteze" si mai bine nu voteaza: puneti si voi stampila aia pe careva, in afara de bunicuta. :)
Raspunde

Eu cu cine votez

Acum 1 lună

Bunicuta e exclusa !După cum ai spus și tu și am spus și eu ,baietul asta Faraon merita o șansă!Am văzut ca de-a lungul timpului a făcut multe pentru comunitate !
Raspunde

AndreiM

Acum 1 lună

Nu imi vine sa cred ce propaganda au in ei trotinetistii. Incredibil. De aia suntem unde suntem. Avem turme de behaitoare care voteaza mai prost ca oile. Cand s-a rupt FSN-ul, si o parte din ciumele rosii, comuniste, au format PD (partidul democrat - cica de dreapta, in realitate plin de marxisti, cu program de stanga) behaitoarele au strigat in cor: sunt baieti buni, vor sa faca treaba! Dupa ce au luat-o in freza, si se intrebau mirate cu cine sa voteze, comunsitii au facut o alta scamatorie. Si-au facut partid cu alti stangisti de profesie, cu liberalii. Astfel a castigat Basescu si PDL-ul sau, format din doua partide de stanga. Acum, securicii, au rupt liberalii in doua. O parte din ciume s-au aliat cu PSD, si formeaza ciumele ros-galbene. A doua parte, s-au unit cu ciumele marxiste de la USR si formeaza o alianta de stanga care isi spune de dreapta in care este plin de securisti si ciume rosii comuniste. Behaitoarele nostre, sar in sus de fericire. Sunt baieti buni, sa le votam...As rade cu lacrimi daca nu ar fi de plans...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus