Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Ciobani din Sibiu, în ajutorul unui fermier căruia i-au murit oile din cauza unui tratament greșit. ”Există un Dumnezeu, eu nu m-am așteptat la așa ceva”

Ciobani din Sibiu, în ajutorul unui fermier căruia i-au murit oile din cauza unui tratament greșit. ”Există un Dumnezeu, eu nu m-am așteptat la așa ceva”

Traian Muntean, un fermier din Vaslui, a rămas fără 90 de oi, după ce a aplicat greșit un tratament animalelor din turma. Acum primește acum ajutor de la ciobani din toată țara, informează Agrointel.

Primul transport cu 32 de oi și miei a ajuns deja la el, iar altele sunt pe drum. Inclusiv din Sibiu, anunță jurnaliștii de la Agrointel.

”Nu am cuvinte să vă pot mulțumi! Mă rog la Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea înzecit ceea ce mi-ați dat voie mie!”, a mulțumit Traian Muntean.

Fermierul a pierdut 90 de oi din cele 120 de oi câte deținea după ce le-a aplica o soluție pentru deparazitare nediluată, la sfatul unei farmaciste.

La Vaslui urmează să mai vină un alt transport de ovine din Mureș și Sibiu.

”Toate transporturile de animale trebuie să aibă aprobare de la autoritățile locale, mi s-a adus la cunoștință și sper ca transportul pe care îl aștept mâine să nu aibă probleme. Există un Dumnezeu, eu nu m-am așteptat la așa ceva, să sară atâta lume în sprijinul nostru, acum sper să-mi reîntregesc efectivul. Dumnezeu lucrează prin oameni, altfel nu aș fi fost ajutat”, a menționat tânărul oier vasluian, Traian Muntean.

Sursa foto: Agrointel

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Papa di Gio

Acum 1 lună

Prietenii la nevoie se cunosc,Dar din dar...etc.,ce ne am face dacă nu ar mai exista și acești oameni de omenie și am lua doar exemple de la cei ce ne conduc.... Ne am duce dreaku cu tot.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

Dl Becali ii zideste si-o manastire daca afla.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus