Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Academia Forțelor Terestre Sibiu are clip video de prezentare pentru rețelele de socializare: „Ne-am dorit ca acesta să fie scurt, dinamic, atractiv”

Academia Forțelor Terestre Sibiu are clip video de prezentare pentru rețelele de socializare: „Ne-am dorit ca acesta să fie scurt, dinamic, atractiv”

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a postat pe pagina de facebook un clip de prezentare dedicat celor care se gândesc să aleagă o carieră militară și cursurile acestei școli. În imagini apar studenți ai academiei în diferite ipostaze care se prezintă și încheie cu propoziția „Sunt student AFT”. Clipul video are 1 minut și 50 de secunte și în mai puțin de 12 ore a primit sute de aprecieri și zeci de distribuiri. 

Cei care s-au ocupat de realizarea clipului fac parte din Compartimentul informare și relații publice și spun că l-au creat din dorința de a veni în întâmpinarea celor care se gândesc să calce pragul academiei.

„Ne-am gândit la cei care vor să ne cunoască și să urmeaze pașii necesari pentru a deveni studenți ai instituției noastre. Ne-am dorit ca acest clip să fie scurt, dinamic, atractiv, să ajungă ușor la publicul țintă prin intermediul rețelelor de socializare, centrul de greutate al promovării carierei militare în mediul online. Actorii principali din clip sunt studenții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, surprinși în diferite ipostaze atât la cursuri, la instrucție cât și in cadrul programului de pregătire sportivă”, spune Căpitan Alexandra Trefaș, șef compartiment informare și relații publice.

Academia mai are un film de prezentare, realizat în anul 2023 de Studioul Multimedia al Observatorului Militar. Acesta are 12 minute și poate fi vizionat pe site-ul AFT. 

Pentru anul școlar 2024 - 2025 sunt Academia Forțelor Tereste are 380 de locuri în facultățile sale. 

Oferta educațională din acest an se poate consulta pe site-ul instituției  https://www.armyacademy.ro/ la secțiunea Admitere / Licență / Ofertă școlarizare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus