Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
5°C

S-a deschis al doilea KFC Drive-Thru din oraș, la ieșirea spre Mediaș. 50 de locuri de muncă, salariu minim net de 3.100 de lei

S-a deschis al doilea KFC Drive-Thru din oraș, la ieșirea spre Mediaș. 50 de locuri de muncă, salariu minim net de 3.100 de lei

KFC anunță într-un comunicat de presă deschiderea celui de-al doilea ”Drive-Thru” din oraș, o investiție de aproximativ un milion de euro. Restaurantul se află în cadrul complexului comercial de la ieșirea din Sibiu, spre Mediaș, de pe Calea Șurii Mari. Este a patra unitate KFC în Sibiu, menționează compania.

"Începem anul cu inaugurarea unei noi unități KFC Drive Thru într-un oraș important pentru strategia noastră de acoperire națională. Este un moment semnificativ în evoluția noastră și în istoria orașului, având în vedere că primul restaurant KFC Drive Thru din România a fost deschis chiar în Sibiu, în 2009. De atunci, am ajuns la 29 de unități de acest tip, în orașe din întreaga țară", a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

KFC DT Prima Shopping este situat pe Calea Surii Mari nr. 39 și are o suprafață de 350 mp, ceea ce rezultă o capacitate de 64 de locuri în interior și 32 de locuri pe terasă. Restaurantul este deschis 24/7.

”Designul și infrastructura noului restaurant reflectă cele mai recente tendințe din sectorul QSR, cu caracteristici tehnologice precum meniurile digitale și chioșcurile care optimizează procesul de comandă. De asemenea, un sistem special în zona tejghelei oferă vizibilitate asupra pregătirii comenzilor și facilitează separarea eficientă a zonelor de plasare și de preluare a comenzilor”, se precizează în comunicat.

De asemenea, este semnalat faptul că toți clienții beneficiază de sistemul de reumplere gratuită a băuturilor răcoritoare și de avantajele specifice unităților multicanal: posibilitatea de a servi produsele în incinta restaurantului, prin opțiunea take-away sau prin linia Drive Thru, plasând comanda direct din mașină.

”Odată cu deschiderea noului restaurant KFC, comunitatea locală are 50 de noi locuri de muncă într-un mediu dinamic care încurajează evoluția și performanța. Angajații beneficiază de un salariu net de 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, care include atât salariul de bază, cât și tichetele de masă și diverse bonusuri și prime conform politicii de remunerare KFC. De asemenea, pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională a angajaților, aceștia primesc acces gratuit la o platformă online cu multiple cursuri de formare, care acoperă o gamă largă de competențe și interese”, se mai menționează în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Silviu

Acum 1 lună

"Este a patra unitate KFC în Sibiu, menționează compania." Patru?!? Nu-mi ies la socoteala decat 3...
Raspunde

Un cetatean

Acum 1 lună

1 drive thru mall selimbar , 1 restaurant food court mall selimbar , 1 restaurant mall gara si asta nou deschis .
Raspunde

Ana

Acum 1 lună

In Shopping City Sibiu 2(parcare si incinta Mall), Promenada Mall si cel nou de pe Calea Surii Mari.
Raspunde

Iana

Acum 1 lună

2 Shopping City Sibiu, 1 Promenada Mall si cel nou din Prima Shopping Centet
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adrian

Acum 1 lună

50 de locuri de munca inseamna alta invazie, stim noi de unde.
Raspunde

Dany Service DPF

Acum 1 lună

sigur ca da, pentru ca dupa cum bine stim, sibienii sunt toti directori la multifunctionale :)))
Raspunde

@Silviu

Acum 1 lună

Poftim, poate te ajuta lista asta sa te lamuresti care sunt cele 4. KFC SIBIU DRIVE-THRU Calea Surii Mari, Nr.39, Sibiu Terasă Take-away Drive-thru Delivery KFC SIBIU DRIVE-THRU Sibiu, Șos. Sibiului, Nr. 5, Șelimbar Terasă Take-away Drive-thru Delivery KFC SIBIU PROMENADA Sibiu, Str. Lector, Nr. 1-3A (în apropierea Gării Sibiu) Take-away Delivery KFC SIBIU SHOPPING CITY Sibiu, Șos. Sibiului, Nr. 5, Selimbar, etaj 1, zona foodcourt (deasupra Auchan) Take-away Delivery
Raspunde

Elena

Acum 1 lună

3100 de lei/ luna?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus