Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Stradă „uitată” în întuneric în cartierul Dumbrava. Primăria alocă jumătate de milion de lei pentru iluminat

Stradă „uitată” în întuneric în cartierul Dumbrava. Primăria alocă jumătate de milion de lei pentru iluminat

Administrația locală a inițiat un proiect de hotărâre pentru alocarea sumelor necesare amenajării iluminatului stradal pe Intrarea Siretului.

„S-a identificat o zonă pe strada Intrarea Siretului – cartier Dumbrava, unde nu există în prezent iluminat public. Pentru asigurarea siguranței traficului rutier și pietonal, la solicitarea municipiului Sibiu, Flash Light Services SA (societatea căreia i-a fost încredințată gestiunea iluminatului public în oraș – n.r.) a întocmit proiectul tehnic pentru realizarea extinderii sistemului public de iluminat în zona menționată”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre elaborat pentru alocarea sumelor necesare. 

455.725 de lei, cu tot cu TVA, este suma calculată a fi necesară pentru pozarea unei rețele de alimentare subterană cu o lungime de 392 de metri, amplasarea a 12 stâlpi metalici de iluminat cu sisteme LED (de opt și 12 metri înălțime).

Proiectul va fi supus votului consilierilor locali în ședința programată în cursul zilei de joi.

Sursa foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

Cum poate sa coste jumate de milion de lei sa pui niste stalpi si sa tragi niste cabluri, suntem in 2024, nu cred ca mai ii asa mare inginerie sa faci asta si cat sa coste si ledurile alea. Hotie pe fata ca la orice.
Raspunde

Kuku

Acum 1 lună

500 metri retea e aprox 65000 ron cu tot cu săpături si cabluri și montaj. 12 stalpi + lampi sunt cam 30000 ron cu de toate. Mai adaugi ceva diverse si tva hai ca ajungi la 150000-200000 cu indulgență. Deci da. E mult 400000+
Raspunde

Carcotel

Acum 1 lună

Exista cartierul "Dumbrava" ?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

Cartierul Dumbrava? Astia inventeaza cartiere? E Hipodrom 4.
Raspunde

Cornel Sibianul

Acum 1 lună

Traian Deleanu, NU EXISTĂ cartierul Dumbrava in municipiul Sibiu! Străzile Siretului și Intrarea Siretului se află în cartierul Hipodrom IV ansamblu rezidential construit intre 1982 și 1983 între fostul sediu al Tursib și cimitirul municipal Sibiu. Am locuit pe strada Siretului colt cu Intrarea Siretului in perioada martie 1984-martie 2016.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

E mai grav, e comunicatul primariei, care pare sa nu prea cunoasca Sibiul. Adica cel putin nenea sau tanti care l-a scris.

Raspunde

Nycky

Acum 1 lună

Sunt curios cum vor vota acum im an electoral, ca pana acum toate răspunsurile primăriei au fost ca acolo exista iluminat și ca nu trebuie realizat. Un iluminat făcut din banii oamenilor. An electoral plus buget excedentar ,vom vedea ce iasă joi la vot.
Raspunde

Solomon

Acum 1 lună

La celălalt capat al Siretului este o parcare la nr 16-18-20 pe care Primaria refuza sa o reabiliteze,deși arată ca o balastiera!De peste 10 ani ne minte!Poate acum, in an electoral ne vor băga in seamă!
Raspunde

Cosmin

Acum 1 lună

Aceasta strada exista si chiar cu locuri de parcare private cumparate de locatari. Singura diferenta este ca locatari acestei strazi blocheaza un sens de mers pt comoditate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus