Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Pom „al gândurilor bune” în Muzeul Astra: „Îl veți recunoaște cu ușurință”

Pom „al gândurilor bune” în Muzeul Astra: „Îl veți recunoaște cu ușurință”

Reprezentanții Muzeului Astra invită sibienii să își lege gândurile bune de un pom dedicat acestui lucru.

Vizitatorii muzeului de la marginea Sibiului au la dispoziție două săptămâni în care pot căuta sectorul textil, acolo unde a fost găsit copacul care să poarte numele de „Pomul gândurilor bune”. Într-una din gospodăriile acestui sector pot fi împletite firele de mărțișor, cu care – mai apoi – fiecare să își agațe gândurile bune scrise pe hârtie.

 

„Pentru următoarele două săptămâni, gândurile bune se vor așterne (la propriu!) în Muzeul ASTRA. Am ales ca locație gospodăriile din sectorul textil al Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului, în care pe vremuri se obținea firul de mătase. Aici toți vor identifica un stâlp tradițional de răsucire a firelor în care puteți confecționa un fir de Mărțișor. Apoi, până la fapte bune puteți scrie gânduri (tot) bune pe cartonașele special agățate în «Pomul gândurilor bune» pe care-l veți recunoaște cu ușurință. Accesul este în baza biletului de intrare sau abonamentului, iar harta cu traseul este disponibilă la intrarea principală în muzeu, la caseria de bilete”, transmit reprezentanții Muzeului Astra.

Gândurile bune vor putea fi agățate în pomul dedicat până pe 8 martie.

Sursa foto: Facebook / Muzeul Astra

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silviu

Acum 1 lună

Felicitari, o initiativa frumoasa! Sambata erau deja asternute o multime de ganduri bune!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus