Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vreme frumoasă săptămâna viitoare la Sibiu. Temperaturi maxime de 17 grade

Vreme frumoasă săptămâna viitoare la Sibiu. Temperaturi maxime de 17 grade

Meteorologii sibieni anunță că vremea va fi frumoasă în săptămâna care urmează. Temperaturile maxime vor fi de 17 grade. 

Redăm mai jos prognoza meteo realizată de meteorologul Florin Bugner.

Luni, 4 martie

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Izolat, mai ales la munte, vor fi condiții de ploi slabe, mixte pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți, 5 martie 

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 17 grade, iar cele minime între 2 și 5 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Miercuri, 6 martie

Vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei, cu temperaturi în scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros. Local se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, iar la munte pe arii relativ extinse vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Joi, 7 martie

Vremea se menține ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Izolat se vor semnala ploi, iar la munte, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 1 grad. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Tendința evoluției vremii în vineri, 8 martie - luni, 11 martie

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât normalul termic al perioadei. Temporar se vor semnala precipitații ce vor avea și caracter de aversă, predominant sub formă de ploaie în zonele joase, trecător și mixte, iar la munte vor fi precipitații mixte, predominant sub formă de ninsoare în zonele înalte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1106

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus