Luni,
22.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

O asociație din județul Sibiu are nevoie de bani pentru reabilitarea clădirii școlii vechi și transformarea ei într-un centru multifuncțional. „Fiecare contribuție aduce proiectul mai aproape de realizarea visului nostru”

O asociație din județul Sibiu are nevoie de bani pentru reabilitarea clădirii școlii vechi și transformarea ei într-un centru multifuncțional. „Fiecare contribuție aduce proiectul mai aproape de realizarea visului nostru”

Grupul de acțiune Sf. Ana din localitatea Coveș, din Sibiu are nevoie de donații pentru reabilitarea Clădirii școlii vechi. Spaţiul care urmează să fie construit va fi un centru multifuncțional pentru reducea absenteismului şcolar și pentru  creşterea gradului de incluziune.

„Prin proiectul „Reabilitare, modernizare, dezvoltare și echipare Centru Social Multifuncțional Sf. Ana” ne dorim crearea unui sistem unitar și complex de servicii sociale, culturale, educaționale, capabil să asigure incluziunea socială a tuturor categoriilor vulnerabile, precum și să contribuie la creșterea calității vieții persoanelor din localitatea Coveș, jud. Sibiu”, au transmis reprezentanții asociației.

Cum putem sprijini proiectul lor

Clădirea şcolii vechi, viitor spaţiu pentru Centrul Sfânta Ana, va deservi nevoilor copiilor, tinerilor şi tuturor oamenilor din comunitate.

Faza actuală a proiectului se concentrează asupra înlocuirii acoperișului, o etapă esențială pentru restaurarea durabilă a clădirii. Cu toate acestea, începutul lucrărilor a fost marcat de o determinare deosebită, în ciuda lipsei complete de resurse financiare. 

„Ne-am asumat riscul de a iniția proiectul chiar și fără toți banii necesari, bazându-ne pe sprijinul comunității noastre. În consecință, suntem acum într-o situație financiară provocatoare, având datorii în valoare de aproximativ 47.000 lei numai pentru manoperă și încă 35.000 lei pentru materialele de construcție. Aceste sume reflectă angajamentul nostru de a asigura calitatea și durabilitatea lucrărilor desfășurate, dar și necesitatea de a ne asigura că proiectul se finalizează cu succes.

Pentru a depăși aceste provocări financiare, vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre prin donații și implicare activă. Contul pentru donații este deschis la BCR – sucursala Agnita, jud. Sibiu, în numele Parohiei Ortodoxe Române Coveș. Suntem înregistrați în registrul unităților de cult recunoscute în România, iar codul IBAN este: RO18RNCB0228018583750001”, arată cei de la grupul de acțiune.

Cei care vor să sprijine cauza o pot face la link-ul de mai jos:

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=29P4XR9R228WG sau pot susține proiectul prin înscrierea ca alergător sau susținător în cadrul Maratonului Internaţional de la Sibiu.

„Fiecare contribuție, fie că este mare sau mică, aduce proiectul nostru mai aproape de realizarea visului nostru. Prin susținerea dumneavoastră, nu numai că veți contribui la revitalizarea acestei clădiri istorice, dar veți deveni parte integrantă a construirii viitorului nostru comun şi veţi face mult bine prin reducerea abandonului şcolar, incluziune, educaţie şi susţinerea valorilor culturale şi spirituale. Vă mulțumim din suflet pentru implicare și pentru fiecare gest de generozitate”, au mai trasnsmis cei de la Grupul de acţiune Centrul Sf. Ana.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 1 lună

Va mulțumim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus