Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Desfășurare de forțe la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu: „Este un exercițiu ISU”

Desfășurare de forțe la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu: „Este un exercițiu ISU”

În dimineața zilei de marți, 2 aprilie, pompierii sibieni desfășoară un exercițiu cu forțe și mijloace în teren pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, la Casa de Asigurări de Sănătate. 
„În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate, pentru antrenarea unei reacții prompte și eficiente în cazul producerii unei situații de urgență”, transmite Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Exercițiul a început în jurul orei 9.00 moment în care toți angajații instituției au fost evacuați din clădire.  

„La semnalul dat cu ajutorul soneriei, angajatii au părăsit clădirea, respectând indicațiile primite, astfel încât evacuarea s-a produs rapid și fără panică, potrivit planurilor de apărare împotriva incendiilor, în locul de adunare stabilit în regulamentele interioare, înainte de sosirea forțelor.
Această simulare a implicat intervenția două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul I.S.U Sibiu, precum și eforturi pentru identificarea, asistarea medicală și transportul persoanelor rănite în cazul propagării unui incendiu”, transmit și reprezentanții CJAS Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus