Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Meci amical de fotbal: soldații NATO vs. liceeni de la ”Ghibu”. ”Sunt militari din Grupul de luptă NATO. Sunt pricepuți”

Meci amical de fotbal: soldații NATO vs. liceeni de la ”Ghibu”. ”Sunt militari din Grupul de luptă NATO. Sunt pricepuți”

Echipa de fotbal a Liceului Onisifor Ghibu din Sibiu va juca un amical cu o selecționată a militarilor NATO cantonați la Sibiu. Sibienii au obținut locul I în etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar și vor avea în față militari cărora le place fotbalul, după cum precizează colonelul Pavel Petrea.

”Sunt amatori, sunt militari din Grupul de Luptă NATO și vă spun că sunt pricepuți. În general, militarilor le place sportul, să știți. Nu am mai avut o astfel de activitate până în prezent. E o activitate pilot încercăm să iasă cât se poate de bine și dacă va fi un succes, o vom dezvolta să o vom duce la alt nivel.

Am spus să începem cu Sibiul pentru că aici e structura noastră cea mai importantă din structura NATO. În plus Cincu e aproape, iar partenerul francez și-a arătat această disponibilitate, a precizat pentru Turnul Sfatului col. Pavel Petrea

Meci al prieteniei NATO-20 se va desfășura vineri, 5 aprilie, începând cu ora 9.30, la Sala Transilvania.

”Partida de fotbal, organizată sub egida Statului Major al Apărării, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar din Sibiu, se înscrie în campania armatei de marcare a 20 de ani de când țara noastră face parte din Alianța Nord-Atlantică.

Meciul prieteniei reprezintă o oportunitate de conștientizare a generațiilor NATO-20 despre importanța apartenenței țării noastre la Alianță, precum și de cultivare în rândul tinerilor a valorilor din spațiul euro-atlantic.

Fotografie generată de inteligență artificială

Lovitura de start a partidei va fi dată de un voluntar al Invictus România, echipă care susține recuperarea prin sport a luptătorilor răniți în teatrele de operații și acțiuni militare”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Academia Forțelor Terestre Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

HBomb

Acum 1 lună

Fotografiile AI sunt de-a dreptul sinistre. Mai bine puneați o poză de la un meci de divizia județeană.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus