Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Ministrul apărării naționale, în vizită la Sibiu, la 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică

Ministrul apărării naționale, în vizită la Sibiu, la 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a efectuat miercuri, 3 aprilie, o vizită de lucru în garnizoanele Sibiu, în contextul evenimentelor dedicate împlinirii a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică.

La Sibiu, ministrul Tîlvăr a avut programate întâlniri cu militari și cu reprezentanți ai conducerii Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE) și ai Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin”. De asemenea, ministrul apărării naționale a vizitat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, unde va susține o alocuțiune în fața studenților și corpului profesoral, transmit reprezentanții ministerului.

Ziua NATO și împlinirea a 75 de ani de la înființarea Alianței, precum și sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică, sunt aniversate joi, 4 aprilie, de către personalul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu printr-o serie de manifestări.

O ceremonie militară va avea loc de la ora 14, la sediul Comandamentului, iar de la ora 15.30 și până la ora 19 sediul Comandamentului de pe Calea Dumbravii își deschide porțile pentru sibienii care pot vizita o expoziție de tehnică militară, precum și a o expoziție foto dedicată Zilei NATO.

foto HQ MNC-SE Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Sarbatoresc 20 de ani de la aderare in absenta sefilor NATO, Mircea Geoana sau Klaus Iohannis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus