Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Mesajul de adio al lui Dani Coman: ”Această decizie de a pleca de la Sibiu nu are legătură decât cu prioritățile din viața și cariera mea”

Mesajul de adio al lui Dani Coman: ”Această decizie de a pleca de la Sibiu nu are legătură decât cu prioritățile din viața și cariera mea”

Președintele FC Hermannstadt, până astăzi, Dani Coman, a anunțat într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului motivele pentru care a demisionat: ”prioritățile din viața și cariera mea”.

”Dragi sibieni, pentru mine ultimii ani au reprezentat o provocare enormă, căreia,  în multe momente , consider că i-am făcut față cu brio! Se putea mai bine, clar, fiindcă tot timpul este loc de mai bine, iar în acest sezon calificarea ratată în play-off sau eliminarea din sferturile Cupei României le consider momente sensibile.

Sibiul are fotbal, însă clădit pe un fundament sănătos, cu un stadion modern, o adevărată mândrie pentru comunitate, cu depășirea perioadei în care pericolul falimentului era unul real și sunt convins că acest drum va continua corect, presărat cu respect și apreciat de către toată lumea fotbalului.

Sibiul este pe harta primei ligi și va rămâne un capitol important în cariera mea! Consider că a venit acum timpul ca proiectul să continue fără mine și chiar dacă nu trebuie să justific aceasta decizie de a pleca de la Sibiu, ea nu are legătură decât cu prioritățile din viața și cariera mea în acest moment în care trebuie să pun și alte aspecte pe primul loc”, a transmis Coman.

El a mulțumit conducerii clubului, suporterilor, sponsorilor și autorităților locale.

”Le mulțumesc în primul rând patronilor, Ștefan Băcilă și Claudiu Rotar, fiindcă fără ei nu puteam realiza nimic. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc jucătorilor, antrenorilor, tuturor oamenilor din club, suporterilor, autorităților locale, sponsorilor (deloc puțini!) care ne-au fost aproape și au făcut posibilă această poveste frumoasă. Le urez mult noroc colegilor din club! Au dovedit și sunt sigur că vor dovedi că trăiesc pentru AFC Hermannstadt și că reprezintă o familie puternică! Ei vor duce acest simbol la următorul nivel. Voi rămâne cu sufletul alături de Sibiu!”, a mai transmis Coman.

Sursa foto: Facebook / FC Hermannstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus