Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Sibiu, Păltiniș, Biertan, Muzeul Astra, Casa Brambura și județul Sibiu în nominalizările pentru ”Destinațiile anului 2024”. A început votarea

Sibiu, Păltiniș, Biertan, Muzeul Astra, Casa Brambura și județul Sibiu în nominalizările pentru ”Destinațiile anului 2024”. A început votarea

Municipiul Sibiu, Mărginimea Sibiului, Păltiniș, Biertan, Casa Brambura, Muzeul Astra și județul Sibiu se află printre nominalizările din cadrul proiectului ”Destinația Anului”.

Anul acesta, în premieră, competiția s-a extins și în Republica Moldova, într-un parteneriat de promovare cu Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii din Republica Moldova, se precizează pe site-ul oficial.

Astfel, destinații din Republica Moldova concurează alături de destinațiile din România și pot câștiga oricare dintre categoriile compețiției, dacă are punctajul cel mai mare. De asemenea, în cadrul Galei se va acorda și premiul special „Destinația Anului în Republica Moldova”, pentru destinația cu cel mai mare punctaj.

Categoriile deschise localităților sau regiunilor sunt ”Orașe care inspiră”, unde apare și municipiul Sibiu,  ”Sat de poveste”, unde este Biertan, ”Tărâmuri cu istorie și tradiție”, unde este și Mărginimea Sibiului, ”Regiuni eco-turistice”, ”Stațiuni turistice”, unde apare și Păltinișul, ”Cea mai bună campanie de promovare”, precum și categoriile dedicate atracțiilor turistice: Parcuri de distracție și aventură, aici apărând Casa Brambura de lângă Avrig, Atracții cultural-educative, cu Muzeul Astra printre nominalizări, Wellness, Cazări epice – resorturi, Cazări epice – boutique și Experiențe gastronomice.

”Competiția are ca obiectiv premierea unor destinații turistice apreciate și recunoscute de călători pentru ceea ce au de oferit ca obiective, experiențe si servicii turistice, ducând la creșterea vizibilității acestora. Ne dorim să premiem acele locuri care reprezintă o inspirație pentru publicul larg și care au o viziune sustenabilă pe termen lung”, declară Simona Constantinescu, președintele juriului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Jenel

Acum 1 lună

V-a plătit scump Klingais ca să apară în top și aBrambura locația. Ce parc? Locația aia se pretează asociată de o benzinărie și în timp ce-ți face plinul o vizitezi. La ce oferă este foarte scump și cine a fost odată acolo a doua oară nu mai calcă, nu e o destinație favorită ci din contră, e o țeapă de evitat.
Raspunde

Mircea

Acum 1 lună

Crede-mă că eu sunt din Avrig și încă nu am ajuns la casa brambura 30 de lei ca să o vizitezi mi se pare o sumă mare in condițiile din Romania chiar dacă lucrez in străinătate eventual pentru cei mici recomand doar daca ar fi gratis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus