Bucureștenii, alături de clujeni și brașoveni preferă cel mai mult produse de post în această perioadă, iar sibienii urmează în acest clasament după orașe precum Târgu Mureș, Constanța, Iași și Bacău, conform unui studiu realizat de Glovo.ro, bazat pe comenzile din această perioadă.
”Mâncarea vegană, fără carne, este din ce în ce mai căutată, România situându-se pe locul al doilea, la nivel global, în ceea ce privește consumul produselor vegane, din cele 25 de țări în care operează Glovo, după Spania. În același timp, prăjiturile, burgerii și nuggets vegane, rămân în topul comenzilor Glovo din această categorie. Comenzile de preparate vegane au crescut în 2023 cu peste 8% față de 2022, 77% dintre acestea provenind de la restaurante, în timp ce 23% sunt comenzi plasate de la supermarket”, se precizează în analiză.
Postul Paștelui se termină în acest an în 4 mai.
În postul Paștelui, creștin ortodocșii, conform obiceiului, adoptă o atitudine spirituală, se roagă și își curăță sufletul, dar nici nu consumă alimentele precum: carne, brânză, ouă, lapte și pește. În general, pe durata postului există și dezlegări la pește, zile în care cei care postesc au voie să consume mâncăruri din pește.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: mancare de post in sibiu , ce comanda sibienii , ce mananca sibienii , comanda glovo , mâncare de post , glovo
Vizualizari: 924
Ultimele comentarii
Acum 16 minute
Emil
Acum 47 minute
Bike
Acum 51 minute
Cai verzi pe pereti!
Acum 58 minute
Acolo Duța
Acum 1 oră
Gheorghe Ion