Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Aplicația Via Transilvanica are o versiune nouă. ”Sperăm să vină în ajutorul drumeților, să fie de folos și să nu se rătăcească nimeni cu ajutorul acesteia”

Aplicația Via Transilvanica are o versiune nouă. ”Sperăm să vină în ajutorul drumeților, să fie de folos și să nu se rătăcească nimeni cu ajutorul acesteia”

Reprezentanţii Asociaţiei Tăşuleasa Social anunță că a apărut o nouă versiune a aplicației Via Transilvanica pentru iOS și Android, în care se regăsește traseul turistic integral împreună cu informații importante din Ghidul drumețului, relatează G4Media.

„Încurajăm toți utilizatorii în această nouă versiune să dea feedback și să raporteze eventualele probleme de pe traseu și în aplicație. Până la o alta versiune, mult mai îmbunătățită la care se lucrează în continuare, sperăm să vină în ajutorul drumeților, să fie de folos și să nu se rătăcească nimeni cu ajutorul acesteia”, se precizează în anunț.

Reamintim că o mare parte din traseul Via Transilvanica este disponibil din toamna anului trecyt, în imagini panoramice Street View, pe Google Maps. Imaginile panoramice au fost realizate de pe un triciclu special conceput pentru acest traseu, anunță reprezentanții Google.

Sursa foto: Via Transilvanica

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un român

Acum 2 săptămâni

Ce treabă are Transilvania cu Banatul de Severin și cu Bucovina? Sunt secu-afaceriști probabil tășuleșii ăștia. În plus, ăștia de la Tășuleasa zisă social, care au făcut și pușcărie prin Germania pentru jaf armat la un moment dat, păstrează memoria unor vechi drumuri strategice ale Imperiului Habsburgic care au fost construite pentru invadarea Moldovei și Țării Românești. Asta în timp ce drumurile de transumanță ale oierilor români, care au ținut unit din punct de vedere cultural poporul român, sunt date uitării. Atâta antiromânism și separatism cultivat peste tot! Separatism pentru că sub pretextul Transilvaniei, unesc cu un drum provincii românești ocupate de Imperiul Habsburgic.
Raspunde

STEFAN SUCIU

Acum 2 săptămâni

Oare românul acesta, este chiar român Nu prea cred..!! Sincer, VIA, TRANSILVANICA este cea mai mare realizare la care au conlucrat mii de oameni și, companii cărora le mulțumim din tot sufletul...!!!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un român

Acum 2 săptămâni

Da, sunt român. E interesant că nu ai cum nega ce spun io, așa că o dai cu miile de oameni și companii care au fost induși în eroare și au făcut voluntariat (adică or muncit gratuit) și or dat bani pentru proiectul ultradubios a unei afaceri camuflată ca asociație non-profit a unora dintre care face parte și un fost pușcăriaș pentru jaf armat al unor bănci prin Germania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus