Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
12°C

FOTO Surpriză de Paște, în parcurile și străzile din Sibiu: zeci de căsuțe de lut au fost ascunse de un artist. ”Voiam doar să vă spun să nu uitați să fiți copii, măcar din când în când”

FOTO Surpriză de Paște, în parcurile și străzile din Sibiu: zeci de căsuțe de lut au fost ascunse de un artist. ”Voiam doar să vă spun să nu uitați să fiți copii, măcar din când în când”

Artistul Andrei Pandea a ascuns prin Sibiu 30 de căsuțe de lut pentru ca atât copiii, cât și adulții să aibă o surpriză plăcută în cazul în care vor alege să se plimbe prin oraș, în ziua de Paște.

”Dragilor, dacă sunteți prin Sibiu, o mică surpriză vă așteaptă.

Întotdeauna am vrut să împărtășesc cu voi nu doar arta mea, ci și bucuria legăturii care se naște prin ea. Cu gândul acesta am pornit la prima oră a dimineții pe străzile din centrul Sibiului, în această zi de mare sărbătoare, să ascund cadouri pentru voi.

 Mai multe căsuțe mici stau ascunse prin iarbă, prin scorburile copacilor,crăpături de case sau ziduri vechi și așteaptă să fie găsite și duse acasă lângă cei dragi.

Aș fi vrut să vă las și câte un bilețel însă timpul nu mi-a permis. Voiam doar să vă spun să nu uitați să fiți copii, măcar din când în când.

Sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Andrei Pandea este născut în Bistrița, însă de mai mulți ani s-a stabilit în Sibiu unde deține un atelier de ceramică.

El a dat și o mână de ajutor celor care se vor aventura în ”vânătoarea de case” și a anunțat căte figurine se găsesc în diferite părți ale orașului.

”Pasajul Aurarilor- 2 căsuțe

Podul Minciunilor - o căsuță

Piața Huet și curtea liceului Brukenthal -6 căsuțe

Piața mare - muzeul Brukenthal -o căsuță

Strada Arhivelor -Arhivele Naționale ale României -2 căsuțe

Piața Fr. Schiller - 2 căsuțe

Strada Cetății -Filarmonica de Stat Sibiu - 2 căsuțe

Strada Cetății - Vechiul zid de apărare -2 căsuțe

Parcul Cetății- cred că 12”, a mai scris Pandea.

Artistul a declarat că ideea de a ascunde căsuțele prin oraș i-a venit într-o pauză a unui proiect mai amplu și să va reveni cu alte surprize de acest gen.

”Ideea mi-a venit pur și simplu. Luasem o pauză de la modelajul proiectului "Corul inocenților" și am modelat câteva zeci de căsuțe. Și voi continua să ascund căsuțe, din când în când”, a declarat Andrei Pandea pentru Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Doina

Acum 2 săptămâni

Admirabil, câți dintre noi își mai aduc aminte să fie copii? Frumos gest, de mare noblețe sufleteasca. Lucruri mici ce aduc bucurii mari, ăsta să fie secretul? Paști binecuvântat, Hristos a Înviat!
Raspunde

Sparrow

Acum 2 săptămâni

Presedintele Iohannis a stiut sā ascundā 6 case prin Sibiu. O copilārie desigur...
Raspunde

Claradi

Acum 2 săptămâni

Ce frumos Felicitări domnule Andrei Pandea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus