Miercuri,
19.06.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cargus se mută în Sibiu, într-un depozit mai mare și mai modern. Până la 40 de mii de colete pe zi, în noua locație

Cargus se mută în Sibiu, într-un depozit mai mare și mai modern. Până la 40 de mii de colete pe zi, în noua locație

Compania de curierat Cargus anunță relocarea hub-ului său de sortare din Sibiu într-o nouă facilitate modernă, parte din CTPark Sibiu, începând cu luna mai, anunță Economica.

Depozitul se întinde pe o suprafață de 3,100 de metri pătrați, mai mare decât în locația precedentă. Cu o nouă linie de sortare a coletelor și echipamente moderne de cântărire automată, hub-ul Cargus din Sibiu va procesa un volum mai mare de colete, până la 40,000 pe zi, răspunzând astfel creșterii pieței de e-commerce și nevoilor comercianților pentru servicii de curierat de calitate.

“Noul Hub situat în CTPark Sibiu face parte din strategia Cargus de a investi în facilități moderne, de ultimă generație, care să poată satisface creșterea volumelor și să ofere clienților servicii de înaltă calitate. Mai mult, Hub-ul din Sibiu este o facilitate construită special pentru nevoile și standardele noastre operaționale, integrând totodată sisteme eficiente energetic pentru un impact redus asupra mediului”, spune Nelu Gheorghiță, Chief Operating Officer of Cargus.

Depozitul din Sibiu va procesa colete atât pentru serviciile de livrare la domiciliu, cât și pentru livrarea în rețeaua SHIP & GO. Mai mult, noua locație dispune și de o locație Cargus SHIP & GO de unde clienții își pot ridica coletele.

“Ne bucură consolidarea parteneriatului pe care îl avem cu Cargus, prin înființarea unei noi facilități în Sibiu. Economia vibrantă a Sibiului și mediul de afaceri favorabil fac din acesta o destinație ideală pentru companiile care doresc să își extindă operațiunile. Suntem mândri să jucăm un rol în facilitarea creșterii și succesului Cargus în această regiune dinamică”, a declarat Andrei Brînzea, Business Development Director CTP Romania.

Sursa foto: Economica.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5086

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus