Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
16°C

FOTO Cum va arăta creșa din cartierul Tineretului din Șelimbăr. Investiție de 15,73 milioane de lei

FOTO Cum va arăta creșa din cartierul Tineretului din Șelimbăr. Investiție de 15,73 milioane de lei

Administrația locală din Șelimbăr a predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru ridicarea creșei din cartierul Tineretului, anunță primarul Marius Grecu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Sunt extrem de bucuros să vă împărtășesc o veste minunată: proiectul creșei noastre, inițiat încă din 2022, a trecut de faza de proiectare și recent am predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții.

Aceasta este mai mult decât o clădire, este un angajament pentru viitorul copiilor noștri și un sprijin real pentru familiile din comunitatea noastră.

Vă mulțumesc pentru răbdare și susținere!

Abia așteptăm să deschidem porțile creșei din Cartierul Tineretului, Șelimbăr și să oferim un start excelent în viață pentru cei mici!”, a transmis primarul.

Aici urmează să funcționeze trei grupe de copii între 0 și 3 ani: grupa mică (vârsta 0-1 ani) – 9 copii, grupa mijlocie (vârsta 1-2 ani) – 15 copii și grupa mare (vârsta 2-3 ani) – 20 de copii.

Investiția CNI în creșa din Șelimbăr este estimată la 15,73 de milioane de lei cu TVA inclus, iar construcția se va ridica pe un teren de 2.127 mp. În total, creșa va avea 1.546 mp, cu subsol, parter și un etaj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Daniela

Acum 3 săptămâni

De 3 ani proiectul este in aceeasi faza, acum doar ni ne aminteste, pentru ca... exact, campanie electorala, hai sa ne facem ca muncim https://primariaselimbar.ro/o-cresa-va-fi-construita-in-selimbar-e-primul-proiect-aprobat-pentru-o-comuna-in-romania/
Raspunde

Co

Acum 3 săptămâni

E copia unui bunker anti-atomic din desertul Nevada? M-as .. pe mine sa ma apropii eu de o astfel de cresa, nu mai zic sa-mi mai inscriu si copilul acolo. Parca e nazzi camp.
Raspunde

Cetățean

Acum 3 săptămâni

Este înfricoșătoare .vai !

Raspunde

Cetățean

Acum 3 săptămâni

FEREASCĂ DUMNEZEU, ce este asta ?? Copiii aceia nu vor avea nevoie de ferestre, de lumină naturală??
Raspunde

Selimbarean

Acum 3 săptămâni

Zici ca e Alcatraz
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus