Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Clientul unei terase sibiene a găsit un melc în salată. Reacția conducerii: O dovadă vie a naturii noastre ecologice

Clientul unei terase sibiene a găsit un melc în salată. Reacția conducerii: O dovadă vie a naturii noastre ecologice

Un client al Terasei Esplanada din cadrul Păstrăvăriei Tatu de la Sadu spune că a găsit melci în salata comandată la masă.

În urma acestei experiențe, clientul a lăsat localului un review negativ online, precizând că locația este foarte frumoasă, din păcate experiența culinară fiind dezamăgitoare din cauza melcilor.

”Locația foarte frumoasă, păcat de melci găsiți în salată”, a transmis clientul.

În replică, oficialii Terasei Esplanada au postat în această dimineață un anunț public în care și-au cerut scuze în mod serios, apoi au arătat că prezența melcilor confirmă totuși că mâncarea este sănătoasă și lipsită de chimicale.

”Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ne-ați semnalat problema. Ne pare rău pentru experiența neplăcută cu salata noastră. Vă asigurăm că salata noastră provine din solariile proprii, unde nu folosim pesticide, ceea ce garantează că este bio.

Melcul găsit în salată este o dovadă vie a naturii noastre ecologice. Pentru a controla limacșii, folosim rațe indiene, dar din păcate, unul a scăpat neobservat.

Colegul responsabil de spălarea salatei a primit un avertisment serios.

Vă asigurăm că am luat măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Mulțumim pentru înțelegere și sperăm că banii returnați si oferirea altei porții din partea casei (pe care ați refuzat-o) să vă facă să reveniți pentru a vă bucura de produsele noastre proaspete și naturale”, a transmis marți dimineață echipa terasei Esplanada.

Păstrăvăria Tatu Sadu a amenajat unul dintre cele mai căutate izvoare cu apă de băut din județ: ”Când am cumpărat de la executor parcela cu izvorul primul gând a fost că locul merită mai mult”

Sursa foto: Facebook Terasa Esplanada

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 15077

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Ion

Acum 1 lună

Spălatul legumelor și fructelor în unitățile de alimentație publică este o problema importantă și necontrolata. Nu enumăr ce se poate introduce in organism din aceasta cauză. Mai bine fără.
Raspunde

Eu

Acum 1 lună

Este dovada vie a nespălarii, nu a faptului că salata e bio. Este un semn: ii obișnuiți pe români să înceapă să mănânce insecte , gândaci, lăcuste, viermi și alte lighioane pe care UE ar vrea sa le introducă în meniul Europei imbecilizate, distrugând vitele, boii si orice tip de carne comestibila necesară organismului uman. Sanatate
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

In primul rand , ca de obicei, trebuie remarcata indolenta si cosmetizarea tipic romaneasca. Pe toata (majoritatea) o doare fix in cot de celalalt. https://www.cnn.com/2018/11/05/health/man-dies-after-eating-slug-on-dare/index.html Melcul ala se TARASTE, idiotilor, PE JOS. Esplanda ar trebui in prima faza inchisa asa, la misto, vreo 3 luni.
Raspunde

Jan Sibian

Acum 1 lună

Daca gasesc si eu o musca de aia verde in ciorba inseamna ca e bio ?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus