Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Unii dintre greii muzicii ușoare românești, așteptați la Sibiu. Casa de Cultură organizează Ziua Muzicii Ușoare în Piața Mare

Unii dintre greii muzicii ușoare românești, așteptați la Sibiu. Casa de Cultură organizează Ziua Muzicii Ușoare în Piața Mare

Ziua Muzicii Ușoare este denumirea unui spectacol artistic pe care Casa de Cultură a municipiului Sibiu vrea să-l organizeze în această vară. Evenimentul va costa 155.000 lei, iar de organizare se va ocupa o firmă pe care instituția vrea s-o contracteze în urmaunei proceduri de licitație.

O invitație de participare a fost publicată de Casa de Cultură a municipiului pe platforma de licitații publice, din care aflăm că până pe 21 iunie firmele interesate pot să-și depună ofertele. Astfel, conform caietului de sarcini atașat anunțului, aflăm că instituția vrea să organizeze „un eveniment dedicat muzicii ușoare românești, la care sunt invitați artiști de aur ai scenei românești”.

Evenimentul este programat pe data de 31 iulie, începând cu ora 20:00, în Piața Mare.

Conform documentului, printre artiștii solicitați să vină la Sibiu se numără Dida Drăgan, Luminița Anghel, Nico Matei, Sanda Ladoși, Horia Moculescu, Daniel Iordăchioaie, Aurelian Temișan, Adrian Daminescu și Tudor Band.

Firma care se va ocupa de organizare va fi responsabilă și de asigurarea transportului artiștilor și a echipei de producție a evenimentului, precum și de masa acestora. Tot ea va suporta și cheltuielile legate de cazare.

Astfel, serviciile care vor fi prestate de către ofertant, așa cum sunt mențioate în caietul de sarcini, sunt următoarele: 

Realizarea programului și a desfășurătorului evenimentului;

Comunicarea tuturor aspectelor care țin de organizarea evenimentului (rooming list, rider tehnic, playlist artiști);

Definirea, împreună cu reprezentanții beneficiarului, a programului final al evenimentului și a tuturor celorlalte detalii care țin de buna desfășurare a evenimentului;

Asigurarea prezentatorului și a artiștilor menționați pe toată durata desfășurării evenimentului;

Susținerea de către artiștii contractați a repetițiilor pentru eveniment și a recitalului artistic;

Realizarea prezentării artiștilor (prezentare moment artistic);

Punerea la dispoziția beneficiarului a playlisturilor pentru eveniment, pentru fiecare artist contractat (numele melodiei, numele compozitorului, interpretului, textierului, durata melodiei).

Accesul la eveniment va fi gratuit, iar în spațiul alocat din Piața Mare organizatorul nu va putea efectua activități de comerț produse sau servicii pe întreaga durată de desfășurare a acestuia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 9927

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus