Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
22°C

Huja: Nu vreau să fiu viceprimarul Cisnădiei. ”Voi continua să servesc comunitatea ca simplu consilier local”

Huja: Nu vreau să fiu viceprimarul Cisnădiei. ”Voi continua să servesc comunitatea ca simplu consilier local”

Primar timp de trei mandate în Cisnădie, liberalul Gheorghe Huja a anunțat astăzi că nu va dori să ocupe poziția de viceprimar, ci intenționează să rămână în legislativul local, în calitate de consilier local.

”Voi continua să servesc comunitatea ca simplu consilier local; nu intenționez să ocup funcția de viceprimar. Prioritatea mea rămâne să contribui la dezvoltarea orașului nostru din această poziție, fără a încerca să influențez deciziile de la nivel executiv”, a anunțat primarul în funcție al Cisnădiei, Gheorghe Huja, pe pagina sa de Facebook.

El precizează că a acceptat rezultatul votului și le mulțumește cisnădienilor pentru precedentele trei mandate.

”După o lungă perioadă de trei mandate în care am avut onoarea să vă reprezint în calitate de primar al acestui oraș minunat, astăzi mă adresez vouă cu recunoștință și respect pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o de-a lungul anilor.

Rezultatele recente ale alegerilor au arătat clar dorința comunității noastre pentru o schimbare. Accept cu demnitate și responsabilitate decizia voastră și mă retrag din funcția de primar, lăsând locul noii conduceri alese democratic. Consider că acesta este momentul potrivit să îmi închei cariera în această poziție și să las locul unui nou început pentru orașul nostru.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a vă fi servit și pentru toate momentele petrecute împreună în această călătorie. Am realizat multe împreună și sunt mândru de progresele pe care le-am făcut. Acum este timpul să susținem și să încurajăm noua conducere să continue modernizarea Cisnădiei”, a mai scris Huja.

Viitorul primar al Cisnădiei va fi USR-istul Mircea Orlățan, ales cu 32,34% pe listele Alianței Dreapta Unită.

Gheorghe Huja a fost votat la alegerile de diminică de 28,34% dintre cisnădienii prezenți la urne.

Liberalii vor avea un important cuvânt de spus însă în Consiliul Local Cisnădie, acolo unde vor avea consilieri 5 partide: ADU (30,26%), PNL (24,6%), PSD (11,23%), AUR (8,8%) și FDGR (6,5%), conform datelor rezultatevot.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

John Doe

Acum 1 lună

Sper că nu va fi ca orice consilier local, ci va fi unicul și inegalabilul consilier care în timpul serviciului ascultă muzică în căști și își cheamă prietenii mai bronzați să asiste la ședințe...
Raspunde

Gogu

Acum 1 lună

Drum bun și cale bătută, bine că i-a dat Orlățan motiv să asculte muzică liniștit. Abonamentul de Spotify e plătit din bani publici?
Raspunde

Cornel Sibianul

Acum 1 lună

Alin Bratu, ai uitat să menționezi numărul consilierilor PSD ! Fă-ți datoria de ziarist până la capăt!
Raspunde

Huuu jaaaaa

Acum 1 lună

Ti ai luat-o...du-te acasa si nu mai incurca!
Raspunde

Alex

Acum 1 lună

Nu te mai satura bunul Dumnezeu, stai acasa si lasa politica, ca nu e de tine. Sunt convins ca nimeni nu o sa iti simta lipsa.
Raspunde

Ciumag

Acum 1 lună

La fel cu a zis că nu mai candidează la primărie și pana la urma s-a răzgândit... A mai fost viceprimar în mandatul lui Krech, poate se mai gândește încă odată. E greu sa lase tronul... Putin de Cisnădie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus