Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
22°C

Ce facem în weekend? Ciorbă de salată și varză călită cu cârnați la Muzeul Astra, concert la Brukenthal și Sibiu Dog Show 

Ce facem în weekend? Ciorbă de salată și varză călită cu cârnați la Muzeul Astra, concert la Brukenthal și Sibiu Dog Show 

Weekend-ul acesta, la Sibiu, avem parte de mai multe evenimente la care putem participa. Filmele de la CineGold, Sibiu Dog Show și drumețiile prin jurul Rășinariului sunt doar câteva dintre evenimentele la care putem lua parte în acest final de săptămână. 

Pizza by Tango

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

 

Filmele de la CineGold

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Buzz House: The Movie”, „DogMan”, „Furiosa: Saga Mad Max” sau „Tarot” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Concert la Muzeul Național Brukenthal

Vineri, 14 iunie, de la ora 18, Muzeul Național Brukenthal și  Filarmonica de Stat Sibiu vă invită la concertul simfonic „Familia Bach și...". Biletele sunt disponibile la casieria Muzeului Brukenthal și la intrare, în seara concertului.

Detalii despre eveniment aici.

Ateliere gastronomice la Muzeul Astra

Muzeul Astra invită sibienii să participe în acest final de săptămână la mai multe activități gastronomice și ateliere meșteșugărești cu specific montan-pastoral.

Sibiu Dog Show 

Asociația Chinologică Sibiu organizează în perioada 15-16 iunie, în localitatea Gura Râului, patru competiții chinologice CAC+ CACIB. Evenimentul organizat se va desfășura în Parcul de agrement „Soultzmatt-Wintzfeld”, Str. Râului.

Detalii aici

Descoperim dealurile de la Rășinari

Anii Drumeției ne invită duminică, 16 iunie, să descoperim dealurilor care înconjoară satul Rășinari.

„Pornim din centrul Rășinariului, vom urca pe Fraga, continuăm pe Poteca lui Nea Achim, ne vom bucura de plaiurile oierilor și de cunoscuta Țară a colibelor.

Coborarea o vom face pe Valea Caselor și ne vom bucura de razele soarelui și de culorile cu care acesta va îmbrăca plaiurile.

Acest traseu se adresează celor care vor să se bucure de o plimbare lejeră în natură, alături de familie și prieteni, de la mic la mare, în plus este și pets friendly. Hai cu noi să ne bucurăm de peisaje frumoase de vară, întrepătrunse de coloristica vioaie care trezește pădurea la viață în lumina soarelui”, se arată în descrierea evenimentului. 

Detalii aici

Ziua Părinților de Îngeri  

Ziua Părinților de îngeri va fi comemorată duminică, 16 iunie, de la ora 17:30, în grădina Palatului Brukenthal. Ca simbol al comemorării copiilor plecați mai repede dintre noi, cei prezenți la eveniment vor lansa baloane colorate.

La cules de cireșe în Livada Rodiana

Livada Rodiana, situată la granița între Șura Mare și Slimnic invită sibienii să participe din nou la cules de cireșe.

„Vă invităm să petreceți o zi de neuitat la livada noastră, unde intrarea este liberă, cu condiția să culegeți minim 5 kg de cireșe. După ce ați cules cireșele, vă puteți relaxa la umbra copacilor pe o pătură la picnic. Vă rugăm să vă aduceți tot ce aveți nevoie pentru un picnic reușit - pături, alimente și băuturi”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii aici.  

Concert Firma

Sâmbătă, 15 Iunie, FiRMA revine în Sibiu pentru un concert special în grădina de vară Love Bar.

Biletele sunt disponibile aici.

Boardgame-uri pentru copii

Board Games Community Sibiu ne invită pe 16 iuniela un nou eveniment de boardgame-uri pentru copii care va avea loc la Centrul Cultural Ion Bresoiu.

„Pregătiți-vă pentru o zi plină de distracție și conexiuni familiale prin intermediul jocurilor de societate. Cu ocazia Zilei Copilului și în cadrul Lunii Copilului, te invităm să te alături nouă pentru o ediție specială dedicată jocurilor de societate! Acest eveniment este creat pentru familiile cu copii și promite să fie o experiență de neuitat, plină de aventuri și strategii”, transmit organizatorii evenimentului.

Detalii aici

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus