Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
21°C

Peste 600 de muncitori, pe șantierul secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu - Pitești. Stadiul de execuţie a lucrărilor este de 37%

Peste 600 de muncitori, pe șantierul secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu - Pitești. Stadiul de execuţie a lucrărilor este de 37%

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prezintă stadiul lucrărilor pe secţiunea Tigveni – Curtea de Argeş a Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti, anunţând că au fost săpați peste 1,2 kilometri de tunel. Stadiul de execuţie a lucrărilor pe acest tronson este 37%. 610 muncitori lucrează acum pe secțiunea 4.

„Se lucrează într-un ritm susținut, iar mobilizarea este corespunzătoare, pe șantier fiind prezenți în momentul de față 610 muncitori și 190 de utilaje și echipamente de construcții. Excavațiile în tunelul de la Momaia se execută 24/24h, concomitent pentru ambele galerii. Stadiul fizic pentru galeria dreaptă este de 713 m, iar pentru cea din stânga de 579 m din lungimea totală de 1,3 km a fiecărei galerii,” transmit reprezentanții CNAIR printr-o postare pe facebook. 

Termenul de deschidere al secțiunii este anul 2027, iar antreprenorul este PORR Construct SRL. Tronsonul are o lungime de 9,86 km. Durata contractului este de 60 de luni (16 luni proiectare, 44 de luni execuție). Valoarea contractului este de 1,678 miliarde de lei (fără TVA), bani  proveniți din Programul Transport 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Andreea

Acum 1 lună

600 de muncitori din Nepal.... ca, in globalism asa e. Romanii sunt dati la o parte, platiti prost, fugariti sa munceasca la marea poarta, apoi adusi sclavi din alte locatii.
Raspunde

Emila

Acum 1 lună

Ia aratămi-l și mie pe ăla "dat la o parte". Pune tu mâna pe carte sau învață o meserie. Și încearcă să dai bacu', dacă ajungi să gați a 12-a. Sau la muncă, tu!
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Sătenii din împrejurimi au zis că 5000 lei net pt în muncitor necalificat și 8000-9000 lei net pt un muncitor calificat e foarte puțin, mai bine stau la cârciumă pe ajutoarele sociale ale primăriei.
Raspunde

CRISTIAN

Acum 1 lună

ISRAEL 7 ANI AFRICA 1 AN GERMANIA 8 ANI DAR LA CE BANI SUNT AICI PAS ! AM LUCRAT LA REABILITAREA PITESTI RM VALCEA IN 1994 CAND WEBULID SE CHEMA FAT FEDERICI ASTALDI TODINI ERA UNUL GIANCARLO DE LA TODINI CARE MI-A SPUS VAI CRISTI VAI DA ROMANIA QUA SNO TUTI FORBI ( DE-ABAI IN GERMANIA AM INVATAT ITALIANA CA AM LUCRAT CU ANTREPRNORI DE LA EI IN FRANKFUR MAINZ) SUNTEM DEPARTE DE CE NU ZICE NIMENI DE CE NU AM FOST LASATI SA FACEM AUTOSTRAZILE DE ACUM 30 DE ANI CA SARBII ? SUNTEM UN POPR DE MUISTI AIA E
Raspunde

Cornel

Acum 1 lună

Andreea nu cred ca ai fi trimis CV pt angajare
Raspunde

HBomb

Acum 1 lună

Desigur că Andreea nu a trimis CV pentru a se angaja la autostradă, profilul este doar un nick al unui trol haurist pus doar să asmută.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus