Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
22°C

Restricții majore de trafic în Cisnădie: Strada Sibiului se închide două luni

Restricții majore de trafic în Cisnădie: Strada Sibiului se închide două luni

Primăria Cisnădie anunță că începând de luni, 17.06.2024, până pe data de 17.08.2024, strada Sibiului (DJ 106C) din localitatea Cisnădie se închide pentru executarea lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Anunțul vine la solicitarea companiei Strabag, iar lucrările ”se vor executa cu blocarea totală a traficului pe sectorul de drum, începând de la intersecția cu strada Izvorului până la intersecția cu strada Țesătorilor”

Șoferii trebuie să știe că traficul va fi dirijat pe o variantă ocolitoare care face legătura între DJ 106C și DJ 106D (pe drumul de exploatare), și va fi restricționat la 7,5 tone.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4475

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

John Doe

Acum 1 lună

Doar in Cisnădie poate dura 2 luni o astfel de lucrare. Penibil. Asdrid, stai în banca ta, că nici nu Sibiul nu mă laud.
Raspunde

Ioan

Acum 1 lună

Bine că am scăpat de Huja.
Raspunde

Profu

Acum 1 lună

Era bine sa se închidă după terminarea școlii. Dar de....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus