Pe lângă faptul că sunt vecine, Roxana Băcișor și Reli Dobleagă vor deveni curând și partenere de afaceri. Pasionate de făcut dulciuri, cele două își vor deschide la începutul lunii octombrie un mic laborator pe care îl vor numi R&R Insweets Boutique și în care vor pregăti dulciuri precum brioșe, mini torturi, dar și cutii asortate cu monoporții, toate preparate cu grijă și atenție la detalii, în funcție de preferințele clienților.
Roxana s-a mutat de la Sighișoara la Sibiu în anul 2008, a urmat cursurile Facultatății de Drept, iar apoi s-a întors acasă pentru o perioadă de un an.
De-a lungul timpului, a oscilat între domenii: a lucrat în turism, a fost accommodation manager și a cochetat cu domeniul Resurselor Umane. În prezent, lucrează în IT în cadrul unei firme germane și spune că de mică a avut o parte artistică, care a contribuit, practic, la deschiderea laboratorului de prăjituri.
„De mică mi-a plăcut să desenez, să colorez, tot timpul am avut această parte artistică dezvoltată la mine, dar niciodată nu am făcut ceva în această direcție, îmi amintesc că îmi plăcea foarte mult să fac schițe”, a povestit aceasta.
„Am ales brioșe pentru că mi se par foarte elegante”
Deoarece lucrează de acasă de un an și jumătate, s-a gândit să mai adauge o activitate timpului pe care îl avea și s-a apucat de făcut prăjituri.
„Am ales brioșe pentru că mi se par foarte elegante, poți să faci foarte multe cu ele, poți să faci inclusiv un tort, un buchet, să le oferi ca un mini tort. Am început făcând pentru prieteni și familie, am investit undeva la 300 de lei în ustensile.
Am vrut să fie ceva mai deosebit, ceva ce nu se găsește peste tot, ceva ce nu face toată lumea. Să fie ceva colorat, plin de viață și să aducă bucurie. M-am gândit și la partea de cadou, decât să oferi un buchet de flori, mai bine oferi un buchet de brioșe. Te poți bucura de ele, le vezi, le admiri și le și mănânci”, a mai povestit aceasta.
Și-a găsit o parteneră de afaceri în vecina sa
Întâmplător, Roxana s-a cunoscut prin intermediul unor evenimente la care a făcut dulciuri cu Reli, care îi este și vecină, și ea, la rândul ei, pasionată de dulciuri.
„Am lucrat în finanțe, iar odată cu pandemia nu am mai mers, am rămas acasă și mi-am dorit altceva, făceam dintotdeauna dulciuri pentru familie și prieteni. Atunci mi-a venit ideea de a deschide o afacere și așteptam oportunitatea potrivită”, a spus și Reli.
Visul celor două se va îndeplini la începutul lunii octombrie. Roxana și Reli au găsit un laborator pe strada Livezii, numărul 82, pe care îl vor închiria și în care își vor desfășura activitatea.
„Ne-am dorit să facem ceva al nostru și să muncim pentru noi. Vom merge pe bază de comenzi online. Vrem să fim diferite, să nu facem torturile clasice pe care le face toată lumea, ci să facem brioșe, să facem mini torturi, cutii asortate cu mono porții, prăjituri la pahar, să fie ceva deosebit, nu clasic”, a concluzionat Roxana.
Comenzile pot fi date la numărul de telefon 0771 505 167, iar activitatea fetelor poate fi urmărită pe pagina de facebook Capecakewish.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 16391
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Pol-Pot
Acum 2 ore
Ion
Acum 3 ore
Mesterul dupe net
Acum 3 ore
Escu
Acum 3 ore
Un sibian