Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Video: Furnicutele l-au facut pe ing. Carabulea: dr.ing. Carabulea

Ilie Carabulea le datorează furnicilor titlul de doctor. Omul de afaceri şi-a prezentat astăzi lucrarea de doctorat în faţa unei comisii formate din profesori de la facultăţile de inginerie din Sibiu, Bucureşti şi Piteşti. Lucrarea lui Carabulea face o analogie între felul în care circulă furnicile în cadrul unui muşuroi şi reţeaua de autobuze a Atlassib. Scopul final al lucrării a fost realizarea unui soft de programare a curselor, valabil şi acum în cadul companiei. „Ne-am propus ca obiectiv realizarea unei dispecerizări inteligente a vehiculelor din cadrul flotei, utilizând un sistem multi-agent care gestionează diferite situaţii. Totodată, am urmărit creşterea eficienţei organizaţionale prin accesul la informaţii obţinute apriori prin efectuarea de simulări, dar şi asigurarea îndeplinirii constrângerilor specific problemei de alocare a vehiculelor pe rute”, a explicat Ilie Carabulea, în limbaj academic.
Citiţi mai multe despre cum şi-a luat Ilie Carabulea doctoratul în ediţia de luni a săptămânalului Turnul Sfatului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 536

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Uimit de nimicnicie

Acum 13 ani

Vai de capul ei de \"universitate\" si de gloata profesorala care accepta impostura totala.
Raspunde

zatara

Acum 13 ani

porcu meu de craciun arata mai bine decit mecla lu asta
Raspunde

xxl

Acum 13 ani

Universitate de rahat.
Raspunde

Dan

Acum 13 ani

Facultatea de inginerie sibiu e cea mai mare laba, vai de capul lor, au o gramada de pretentii de la studenti, iar ei sunt varza ca prezentare didactica in fata celor care trebuie sa invete de la ei, asa ca nu e de mirare ca l-au facut pe \"urmaritul DNA\" dr.
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

sa fiu unul din aia care l-au facut doctor pe Carabulea mi-ar fi scarba sa ma uit in oglinda...
Raspunde

Felicitari...

Acum 13 ani

...ca sa parafrazez un mare contemporan in viata: am si eu oaresce cunostinte de jurnalism :p dar fara ironie acum si cat se poate de serios, ceea ce imi este atipic cand vorbesc despre presa sibiana si din Romania in general: D-le Bratu, va felicit, este de departe unul dintre cele mai bune titluri de articol. O imbinare excelenta intre prorpiu si figurat! Astept cu nerabdare articolul complet de luni!
Raspunde

dani

Acum 13 ani

elena ceausescu si carabulea doi doctori care nu stiu nici adresa la facultate.....
Raspunde

Zuma

Acum 13 ani

Ce impostura si parvenitism! Mi-e sila...unii chiar muncesc si cerceteaza ca sa primeasca titlul de doctor, iar altii...ca sus-numitul. Felicitari d-le Carabulea FURNICILOR, ca fara ele, vai si-amar!
Raspunde

ganditorul pozitiv

Acum 13 ani

Să fie-ntr-un ceas bun. Să trăiască și să stăpânească agoniseala acumulată în deplină sănătate!Cel puțin pentru consătenii din Cacova, dl. Ilie Carabulea a făcut multe fapte bune. Cine mă poate contrazice?
Raspunde

lol

Acum 13 ani

mergeti ma labarilor si lingeti rahat! sa va vad pe voi in stare sa dati de mancare la 7000 de oameni ca asta si atunci sa comentati!
Raspunde

Thailanda

Acum 13 ani

Ala cu IP de 92.84 ...mie imi miroase de IP de la Atlassib . esti secretaru de presa? La cine da de mincare , ca nimeni care lucra acolo nu e fericit. Da afara intr-una si angajeaza tineri cu subventii de la stat. Mai vezi cit da statul si apoi vezi ca furnicile sunt defapt tinerii care o sa fie deprimati total dupa 3 luni acolo. Asta este ..... sa vedem daca Justitia e oarba...ca \"Stiinta\" nu a fost oarba la cit cashcaval a dat ca sa ia doctoratul....si iti dai seama cine i-o fi scris softul ..ca el ... nici de Basic sau Fox Pro nu auzise pe vremea lui de sef de coloana
Raspunde

mircea bitu - Tribuna

Acum 13 ani

am o intrebare: eu sa deschis ziarul luni cu aceasta informatie sau nu?
Raspunde

octogon

Acum 13 ani

scala in jos a penibilului pare ajunsa.....va bateti joc de intelectualitatea romana! Bravo domnului \"dr.ing\". s-a pus pe aceeasi treapta cu \"regele\" si \"imparatul\" stim noi cui.
Raspunde

remus

Acum 13 ani

denigrati, denigrati, tot mai ramane ceva! rar, extrem de rar iti ofera viata prilejul a constata cata rautate, invidie si cretinism salasuiesc in - hai sa zicem - om!. nu va este, domnilor, jena sa ganditi atat de stramb, sa bagatelizati stradaniile unui om generos, care munceste din greu, zi si noapte, sa le fie mai bine semenilor lui? si-n definitiv, la ce va foloseste, concret, atata ura si otrava aruncate asupra unui om care nu v-a facut nici un rau?! oricum, laturile voastre nu va onoreaza, viata merge inainte, iar voi o sa va inecati in voma proprie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus