Sâmbătă,
05.12.2020
Parțial Noros
Acum
13°C

Cartierul de case ridicat la marginea Sibiului atrage străinii și sibienii. 90% este deja locuit

22 Octombrie 2020 15:58

Cartierul de case ridicat la marginea Sibiului atrage străinii și sibienii. 90% este deja locuit

La cinci ani de la debutul proiectului, unul dintre cele mai îndrăznețe de pe piața imobiliară sibiană, cartierul de case Bavaria este locuit în proporție de peste 90%, fiind alegerea predilectă a străinilor, dar și a sibienilor care caută liniștea și aerul curat.

Sibiul crește

Numărul străinilor care se mută în Sibiu este într-o creștere fara precedent. Companiile multinaționale care au sediul aici, autostrada care facilitează accesul în Vestul Europei, rata mică a șomajului și faptul că locatarii vorbesc limbi străine sunt doar câteva dintre motivele pentru care populația Sibiului crește an de an.

Îi vedem pe stradă, auzim limbi străine la magazine, copiii noștri merg la școală alături de copii străini. Fie ca vorbim despre sași care se întorc acasă sau despre străini care pur și simplu aleg Sibiul constatăm că un nou val de cumpărători impulsionează piața imobiliară din oraș.

Străinii au setat noi trenduri

Străinii au alte criterii atunci când aleg să își schimbe domiciliul și locația. Liniștea de acasă este mai important decât proximitatea de școala copiilor spre exemplu, iar siguranța este indiscutabil o prioritate.

Deși în acest moment se construiesc case noi în mai multe zone din oraș, se pare că nemții care se mută la Sibiu aleg Bavaria, cartierul din case din Dealul Dăii. Zona este frumoasă, iar locatarii apreciază liniștea și accesul facil în oraș.

Și sibienii caută liniștea din Bavaria.

Mai ales în contextual actual al pandemiei COVID, numeroase familii au ales să renunțe la apartamentul de la bloc și să-și îndrepte atenția spre o casă cu grădină, amplasată într-o zonă mai ferită de nebunia urbei. Să poți lăsa copilul liber pe stradă, să ai un parc la doar 2 minute de casă și să-ți cunoști vecinii sunt principalele motive pentru care și sibienii sunt dispuși să renunțe la confortul din centrul orașului pentru o viață mai liniștită.

Bavaria – un cartier de case în adevăratul sens al cuvântului

Deși au trecut doar câțiva ani de când zona a început să fie populat de locuințe, Bavaria din Dealul Dăii a devenit un cartier în adevăratul sens al cuvântului. Cartierul este construit și locuit în proporție de 90%, desi în urmă cu 5 ani însemna doar câteva case răzlețe. Locatarii au priveliște frumoasă spre munții Făgăraș, dar și spre Sibiu.

În mai puțin de 15 minute se ajunge cu mașina în oraș, iar în 6-7 minute locatarii ajung la centura orașului și la Autostrada A1. Dezvoltarea cartierului Bavaria a determinat categoric creșterea zonei și a proprietatilor din Dealul Dăii.

Bavaria Residential Park este dezvoltat de New Concept Living. Pentru informaţii, se poate accesa site-ul, sau pagina de facebook a companiei imobiliare.

Vizualizari: 5709

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus