Raul Apostoiu și-a dat demisia din funcția de președinte al PLUS Sibiu. ”Acesta a fost doar începutul nostru politic”

Preșdinte al PLUS Sibiu și co-președinte al Alianței USR PLUS Sibiu, Raul Apostoiu și-a anunțat astăzi demisia din aceste funcții de conducere. Spune că rămâne memrbu de partid și conilier local.  ”Maratonul meu pentru comunitatea sibiană continuă în calitate de consilier local USR PLUS. După mai bine de un an de activitate în funcția de președinte al Filialei Județene PLUS Sibiu, în care prioritățile au fost cele rezultate din activitatea de președinte a filialei județene, iar în ultima perioadă și din cea de candidat la Primăria Sibiu. Am decis să prioritizez activitatea profesională și proiectele din cadrul companiei pe care o conduc, dar și proiectele pentru Sibiu și sibieni din calitatea mea de consilier local, pentru a implementa ceea ce am propus în campania electorală”, și-a motivat gestul Raul Apostoiu.

Demisie anunțată înainte de locale

Decizia de a pleca din conducerea organizației a luat-o încă înaintea votului de la alegerile locale. ”Așa cum am menționat într-un articol apărut în publicația Turnul Sfatului, în luna iulie a acestui an, indiferent de rezultatul alegerilor locale îmi voi depune demisia din funcția de președinte a filialei județene PLUS Sibiu respectiv copreședinte al Alianței USR PLUS Sibiu. Mi-am depus demisia zilele acestea dar nu voi părăsi acest maraton pentru comunitate pe care l-am început împreună cu colegii mei din PLUS și continuat cu colegii din USR.  Mi-am asumat decizii și rezultate, mi-am dorit să reușim cât mai mult, dar acesta a fost doar începutul nostru politic, la care am pus o cărămidă. Se poate mai bine și sunt sigur că am colegi care vor continua să clădească obiectivele noastre. Eu rămân alături de ei. Voi contribui în continuare, din postura de membru, la construcția proiectul politic USR PLUS și voi reprezenta interesele sibienilor în Consiliul Local Sibiu. Noi, echipa USR PLUS Sibiu, suntem uniți, vom fi și mai puternici în viitor și suntem cu adevărat alternativa la vechea clasă politică”, a mai spus Apostoiu.

La Alegerile locale Raul Apostoiu s-a clasat pe locul trei, după Astrid Fodor (FDGR) - 43,16% și Adrian Bibu - 30,59%. Candidatul Alianței USR PLUS a a avut 9,66%.

Vizualizari: 2265

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Iulia Neumann

Acum 11 luni

”... și-a dat demisia din funcția de președinte al PLUS Sibiu” Vreți să spuneți USRPLUS, că Plus nu mai există de sine stătător în urma fuzionării, iar Apostoiu oricum nu în Plus se înscrisese, ci în USR.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus