Surse: Adrian Bibu, viitorul administrator public al județului

Fostul candidat al PNL la Primăria Sibiu, Adrian Bibu, va fi viitorul administrator public al județului, susțin surse apropiate liberalilor. Actualul administrator al județului, Florin Neag, ar urma să fie propus manager la unul din spitalele din județ. ”Nu comentez această informație, nu știu de unde o aveți”, s-a limitat să spună Adrian Bibu, legat de această posibilitate.

Președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, susține că funcția de administrator public al județului este ocupată în acest moment și că nu se discută deocamdată nimic legat de o posibilă înlocuire. ”Avem un administrator public, este domnul Florin Neag. Nu putem vorbi acum despre o altă persoană. Nu știu ce va fi în viitor, deocamdată așa stau lucrurile”, a explicat șefa administrației județene.

Adrian Bibu a obținut la alegerile locale din septembrie 30,59%, cel mai bun scor înregistrat de un candidat al PNL la alegerile pentru Primăria Sibiu, după 1989. Bibu este directorul Sălii Transilvania, iar Florin Neag (foto), actualul administrator al județului a fost, înainte de această funcție, director adjunct al companiei publice de transport în comun din Mediaș, Meditur. Neag a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate, anul trecut, deoarece a ocupat simultan din iunie 2017 funcția de consilier județean și cea de Director general adjunct la societatea Meditur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Cosmin Codru

Acum 3 ani

Aoleu......pai voi ati vazut ce a facut individul asta la sala transilvania ? Talcioc de haine chinezesti. Un incompetent mai mare chiar nu cred ca ati putu gasi. Felicitari, PNL.. psd-ul cu logo galben, nu surprindeti cu nimic. Aceeasi adunatura de incompetenti, aceleasi metehne ca prietenii vostrii din USL.
Raspunde

Sibian Nesasificat

Acum 3 ani

FDGR cu glumele lor de candidati sunt clar sortiti pieirii, dar nici cu PNL nu mi-e rusine. Bovina asta de Bibu, în calitate de bugetar si sef la Sala Transilvania (care arata deplorabil), are ca cea mai mare realizare, organizarea de targuri de papuci si haine second! Acum, probabil, va inaugura astfel de targuri prapadite prin tot judetul, impreuna cu smenuieli legate de parcarile private.
Raspunde

Teo Teo

Acum 3 ani

Nu iese fum fara foc.Dupa modelul partidelor de la noi,trebuie multumita toata clientela politica,iar acesta e doar inceputul.Ce-l califica pe acest bibu ,sa ocupe functia de administrator public al judetului,in afara de apartenenta la pnl si perdant in alegerile recent incheiate?
Raspunde

Apolitic W

Acum 3 ani

Aoleu!!! Am crezut ca am scapat de asta . Dar daca ma gandesc mai bine , poate i se potriveste functia de adminstrator al judetului la personalitatea lui un pic(mai mult)agresiva.
Raspunde

Apolitic W

Acum 3 ani

Apropo, poatecu ocazia asta o intrebati pe doamna Campean daca o sa ia exemplul d-lui Bolojan si o sa mai reduca din posturile CJS.Nu de alta dar pe 2019 fondul bugetat de salarii(atentie, bugetat nu executie)e de vreo 13545102.04 euro .
Raspunde

Gogu Grābilā

Acum 3 ani

Ce titlu e āsta ? Pāi daca nimeni nu confirmā aceasta situatie voi de ce creati stiri care nu existā ?
Raspunde

Teo Teo

Acum 3 ani

Nu iese fum fara foc.Asemeni partidelor de la noi,trebuie multumita toata clientela politica .Ce-l califica pe acest bibu de a ocupa functia de administrator public al judetului,in afara de apartenenta la pnl si perdant al alegerilor recent incheiate?
Raspunde

John Doe

Acum 3 ani

Se pare ca nu scăpăm de ciuma galbena...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus