Sfârșit de an bun pentru comerțul sibian: Kik și Kaufland deschid noi magazine la Sibiu

Sfârșitul anului 2020 se anunță unul bun pentru comerțul sibian, două mari branduri internaționale pregătind deschiderea de noi magazine la Sibiu.

Primul pe listă este lanțul german de magazine de textile și decorațiuni pentru acasă Kik, acesta urmând să inaugureze primul magazin din Sibiu în data de 18 decembrie în zona Shopping City Sibiu. Contactați de reporterul Turnul Sfatului reprezentanții Kik au explicat că pregătirile sunt în toi și că în momentul deschiderii vor avea două zile cu promoții și reduceri.

Magazinul Kik va funcționa la parterul clădirii unde există deja Mobexpert și Jysk, vizavi de KFC. Conducerea Shopping City Sibiu spune că deschiderea Kik este doar una dintre surprizele pregătite pentru acest sfârșit de an.

Kik ocupă una dintre poziţiile din topul primilor zece furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de filiale în Europa, în România având peste 40 de magazine.

”Pentru a veni în întâmpinarea clienților pasionați de sectorul home & deco, centrul comercial Shopping City Sibiu dezvoltă paleta de oferte comerciale prin noul partener – KIK România. Credem că piața din Sibiu este deschisă diversificării de produse, iar prin acest nou parteneriat vom aduce plus valoare în centrul comercial, mărind portofoliul de retaileri în sectorul home&deco. Considerăm că parteneriatul este oportun în contextul în care interesul pentru organizarea casei și designul interor a crescut exponențial odată cu munca de acasă și petrecerea timpului liber în familie, în casă. Deoarece ne aflăm în preajma Sărbătorilor de iarnă, și ținând cont de contextul actual, clienții sunt sfătuiți să realizeze cumpărăturile din timp pentru a evita aglomerația și să evite orele de vârf, cu trafic crescut, pentru a respecta măsurile de distanțare socială”, declară reprezentantii Shopping City Sibiu.

În celălalt capăt al orașului pregătește o nouă inaugurare și Kaufland, care aproape a finalizat lucrările la noul centru comercial din vecinătatea Hornbach.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Kaufland România au confirmat apropierea finalizării lucrărilor pentru noul hypermarket, menționând că detalii concrete despre inaugurarea acestuia vor fi prezentate în cel mai scurt timp.

Imaginile de la fața locului arată că pregătirile sunt intense, existând șanse ca noul Kaufland să fie inaugurat în preajma Crăciunului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 17116

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Bogumil Agușteriței

Acum 3 ani

Dezvoltarea Sibiului este incredibila! Suntem fericiti ca ne-am mutat in acest paradis de 2 ani! Multumim primariei Sibiu pentru eforturile supraomenesti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Paganel Achițoaiei

Acum 3 ani

Ne bucuram sa auzim asta ! Poate peste inca 2 ani, gasiti de cuviinta sa va mutati in satul de unde ati aterizat si sa faceti un mic paradis si acolo, cu cele invatate. Sau sa va reorientati spre Germania, ca se cer sclavi, in continuare.... arabii nu lucreaza, deci cineva trebuie sa lucreze sa-i hraneasca si sa le plateasca taxe, germanilor. Va uram un calduros "drum bun" si un sincer "putere de munca" ! Succes !
Raspunde

Marius Munteanu

Acum 3 ani

Pentru ce au mai deschis un Kaufland? Poate pt. cei din zonele lilmitrofe, sa nu mai vina pana in Sibiu dupa ulei si hartie igienica sa polueze orasul cu masinile lor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus